Durván nekimegy testvérének Harry herceg Netflix-sorozatuk új részeiben

2022. december 13.
Harry herceg és Meghan Markle főleg gyerekkoráról és kapcsolatuk kezdetéről mesélt új Netflixes sorozatunkban, a következő részek előzetese alapján azonban úgy tűnik, a királyi családot is keményebben kritizálják majd.

A Netflix nagy dobása, a Harry és Meghan dokusorozat három résszel debütált: ezekben főleg Harry herceg és Meghan Markle gyerekkoráról, megismerkedésük történetéről, a brit kolonializmus sötét múltjáról és a brit sajtó határokat nem ismerő agressziójáról volt szó. De természetesen mindenki arra vár, hogy a szakadár páros kiteregesse a brit királyi család titkait – és nagyon úgy néz ki, hogy a december 15-én premierező új részekben ez is megtörténik majd!

harry-es-meghan-lelkitarsak

Az új előzetesben Meghan Markle úgy fogalmaz, „nem egyszerűen a farkasok elé vetettek, konkrétan etették velem a farkasokat”, Harry herceg pedig azt mondja (feltehetőleg a nemesi intézményrendszerre utalva): „szívesen hazudtak, hogy megvédjék a bátyámat, de sosem voltak hajlandóak elmondani az igazat annak érdekében, hogy megvédjenek minket.” A trailert itt lehet megnézni:

Hasonló kemény mondatokból valószínűleg több is várható a hamarosan megtekinthető epizódokban, így nem is csoda, hogy Vilmos herceg már előre rossz szemmel nézte a sorozatot. Azt még nem tudni, hogyan reagál (és reagál-e egyáltalán) a brit királyi család a szériára, de annyi biztosnak tűnik, hogy ezek után egy jó darabig nem lesz még békülés Harry herceg és Vilmos között.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!