A szakértő szerint Harry és Meghan igazi lelkitársak

2022. december 12.
Harry és Meghan dokumentumfilm-sorozatát nézve teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy Sussex hercege és hercegnéje gyönyörű szerelmi történetet mesél el nekünk. Elég valószínű, hogy ha nem szeretnék egymást igazán, akkor nem viselték volna együtt azt a sok fájdalmat, amik az elmúlt években érték őket.

„Határozottan kijelenthetjük, hogy Harry herceg és Meghan Markle ikerlángoknak tűnnek” – mondja Cassady Cayne, a Twin Flames 11:11 alapítója. A twin flames kifejezés magyarul ikerlángokat jelent: ez arra utal, amikor két ember lelkitársként tökéletesen kiegészíti egymást, mintha egy lenne a tudatuk. Harry és Meghan, akiknek a napokban debütált netflixes dokumentumfilm-sorozatuk, éppen ilyen lelkitársak.

harry-es-meghan-lelkitarsak

Cassady azt is kifejti, hogy a Harry és Meghan közti különbségek valójában éppen még jobban összehozták a párt ahelyett, hogy eltávolították volna őket egymástól. „Az is gyakori, hogy az ikerlángok nagyon eltérő hátterűek, például különböző származásúak vagy nagy köztük a korkülönbség” – mondja Cassady, ő ugyanis úgy véli, hogy ezek a különbségek megtörik a szerelem körüli hagyományos határokat, és megnyitják az utat az elfogadás felé.

A szakértő szerint gyakori, hogy az ikerlángokat megkérdőjelezik a hagyományos felfogású emberek. „Általában nem könnyű kezelni ezt a kapcsolatot, ahogyan azt a királyi pár is megtapasztalhatta – de az ikerlángok közötti mély szerelmi kötelék azt jelenti, hogy gyakran úgy érzik, ketten vannak a világ ellen, és közös életcéljuk van” – mondja Cassady.

„Úgy gondolom, hogy történelmileg Harry herceget és Meghan Markle-t olyan figyelemre méltó alakoknak tekintjük, akik a szeretet és az egyéniség kedvéért szembeszálltak a hagyományokkal” – folytatja Cassady.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!