Szexi thrillerek a Netflixről, amik egyszerre ijesztőek és izgatóak

2023. január 18.
Az erotikus thrillerek műfaja régóta népszerű, hiszen a borzongás és a szexuális izgalom nem állnak olyan távol egymástól. Szerencsére a Netflixen bőven találunk magunknak néznivalót, ha szexi bűnügyekre éhezünk!

Korábban már összegyűjtöttük minden idők legszexibb filmjeit, most azonban kifejezetten erotikus thrillereket válogattunk a Netflix kínálatából. A klasszikus film noir-ok, a rongyosra olvasott ponyvaregények és a túlfűtött bűnügyi filmek már sokszor megmutatták, hogy a borzongás és a szexuális izgalom nem állnak olyan távol egymástól. Nem véletlen, hogy az erotikus thriller külön műfajként létezhet! Mutatjuk izgalmas válogatásunkat, amikkel garantáltan ijesztő és izgató estéd lehet!

In the Shadow of Iris

Ebben a francia thrillerben egy sikeres bankár felesége eltűnik Párizsban. A nyomozás során azonban sötét titkokra derül fény a házaspár kapcsolatából. A francia nyelv már önmagában szexivé teszi ezt az izgalmas bűnügyi sztorit.

Bilincsben / Gerald’s Game

A Mike Flanagan által rendezett Stephen King-adaptációban egy házaspár próbálja felfrissíteni kihűlt szerelmi életét egy kis kötözős szexszel. A játék azonban rosszul sül el és Jessie (Carla Gugino) bilincsben és egy szál hálóingben marad az isten háta mögötti faházban. A zárt helyzetet a főhős fantáziája nyitja ki, és teszi – King-regényhez méltón – igazán borzongatóvá.

Cam

A szolgálólány meséjéből ismert Madeline Brewer elképesztő alakítása teszi igazán hatásossá a Cam című filmet. A főhős online pornóval keresi a pénzét, élete azonban sötét fordulatot vesz, amikor népszerű oldalán átveszik az irányítást. Szexi és tragikus egyszerre!

Berlin Syndrome

Egy fiatal ausztrál lány hátizsákos túrája keretében látogat Berlinbe, ahol megismerkedik egy jóképű helyi sráccal. Az egyéjszakás kaland meseszerűen alakul, azonban másnap reggel kiderül, hogy berlini vendéglátója kicsit tovább marasztalná, mint ameddig a lány maradni tervezett…

Welcome Home

Cassie (az őrülten szexi Emily Ratajkowski) és barátja, Bryan (a Breaking Badből ismert Aaron Paul) egy varázslatos olasz nyaralásra indulnak, hogy megmenthessék szerelmüket, az utazásukat azonban beárnyékolják a szálláshelyre érkező furcsa szomszédok, akik látszólag minden lépésüket árgus szemekkel figyelik. Szép emberek és aggasztó rejtélyek – mi kellhet még?

Forrás: Popsugar Fotó: Netflix