Itt tudod streamelni az Oscar-díjra jelölt filmeket!

2023. február 01.
Elkezdődött a díjátadó szezon, és már az Oscar-díj esélyes filmekre is fényt derült! A ceremóniáig még van pár hét, így maradt idő felkészülni a filmekből – mutatjuk, hol tudod őket streamelni.
Elkezdődött a díjátadó szezon, és már az Oscar-díj esélyes filmekre is fényt derült! A ceremóniáig még van pár hét, így maradt idő felkészülni a filmekből – mutatjuk, hol tudod őket streamelni.

Minden, mindenhol, mindenkor

Az amerikai sci-fi 11 Oscar-díj jelölést kapott – a legjobb rendezőtől kezdve, a legjobb női főszereplőn át a legjobb jelmeztervezésig. IMDb-n 8.0/10 értékelést ért el.

Itt tudod streamelni: Apple TV, Hulu

A szomorúság háromszöge

Ruben Östlund filmje legjobb film, legjobb rendező és legjobb eredeti forgatókönyv kategóriákban is kapott jelölést. A különös hangulatú, mégis magával ragadó film 7.5/10 pontot gyűjtött össze IMDb-n.

Itt tudod streamelni: Apple TV

Nyugaton a helyzet változatlan

Edward Berger rendkívül realista háborús filmjét is számos kategóriákban jelölték Oscar-díjra: legjobb film, legjobb production design és a legjobb filmzene csak pár a sok közül. IMDb-n 7.8/10 értékelést kapott.

Itt tudod streamelni: Netflix

Avatar: A víz útja

James Cameron legújabb dobását négy kategóriában jelölték: legjobb film, legjobb speciális effektusok, legjobb production design és legjobb hang. IMDb-n 7.8/10 pontot gyűjtött össze.

Itt tudod streamelni: Disney+, Apple TV

A sziget szellemei

Martin McDonagh filmje sem szűkölködött az Oscar jelölésekben – a film főszereplőjét, Colin Farrellt jelölték legjobb színésznek, nem beszélve a legjobb film, rendező és vágás kategóriákról.

Itt tudod streamelni: Disney+

Elvis

a kritikák ellenére nyolc jelölésben is részesült – érthető módon a legjobb haj és smink, illetve a legjobb production design kategóriákban is jelölték, de Austin Butlert is jelölték legjobb színésznek. IMDb-n 7.4/10 pontot kapott.

Itt tudod streamelni: HBO Max, Apple TV

Tár

magával ragadó filmjét a legjobb film, rendező, operatőr, vágás kategóriákban jelölték Oscar-díjra, nem beszélve Cate Blanchett legjobb színésznő jelöléséről. 7.6/10-es értékelést kapott IMDb-n.

Itt tudod streamelni: Apple TV

Top Gun: Maverick

alkotását legjobb film, legjobb speciális effektusok, legjobb adaptált forgatókönyv, vágás, eredeti dal és hang kategóriában is jelölték. IMDb-n nagyon magas, 8.3/10-es értékelést kapott.

Itt tudod streamelni: Paramount+

Fotó: Getty Images