Tom Holland szívesen lenne az Oscar házigazdája

2022. január 13.
Három év kihagyás után lesz ismét házigazdája idén az Oscar-gálának. Az ABC azt is elárulta, hogy 2022-ben végre visszatérhetnek a Dolby Theatre-be a sztárok és rendes díjátadót rendezhetnek.

Az ABC elnöke, Craig Erwich jelentette be, hogy a márciusi díjátadó ceremónia visszatér a hagyományokhoz, és még házigazdája is lesz. Az Amerikai Filmakadémia díjátadójának legutóbb 2018-ban volt házigazdája. Akkor Jimmy Kimmel televíziós műsorvezetőt érte a megtiszteltetés, ám a következő évben a homofób viccek és bántó Twitter-bejegyzések miatt nem bízták senkire sem inkább ezt a posztot. 

tom-holland-oscar-gala

2019-ben mégis többen nézték az Oscar-gálát, mielőtt beütött volna a világjárvány. A 2021-es rekordalacsony nézettség többek között ennek is volt köszönhető. A koronavírus miatt a Union Station-ön tartották meg az eseményt, idén azonban visszatérhet a díjátadó hagyományos otthonába, a Los Angeles-i Dolby Theaterbe. Az est executive producere Will Packer, a Girls Trip és a Ride Along producere lesz.

Nem meglepő az sem, hogy az új Pókember-film, a Pókember: Nincs hazaút sikere után felmerült a főszereplő, Tom Holland neve is mint lehetséges műsorvezetőé. „Ha felkérnek, igent mondok, és roppant szórakoztató lesz – mondta erre a színész. – Nagyon élvezném” – tette hozzá Holland. 

Lassan a filmes világ az esélyeseket is kezdi latolgatni. Múlt héten a sztármentes Golden Globe-on A kutya karmai közt és a West Side Story tarolt, amiből szintén lehet jósolni az Oscar lehetséges nyerteseire, ám a jelöltek hivatalos listájára február 8-ig még várnunk kell. Az Oscar-gála pontos időpontja pedig március 27.

Forrás: The Guardian Fotó: Getty Images

Olvass tovább!