Matthew McConaughey tisztázta az oltással kapcsolatos nézeteit

2021. november 11.
Az elmúlt napokban a nemzetközi lapok szenzációként hozták le a hírt, miszerint Matthew McConaughey nem támogatja a gyerekek koronavírus elleni oltását, emiatt pedig a színészt sokan oltásellenesnek is bélyegezték. McConaughey egy Instagramra kiírt nyilatkozattal most tiszta vizet öntött a pohárba.

A hét elején egy interjúban a színész úgy fogalmazott, hogy több információra lenne szüksége ahhoz, hogy teljesen egyet tudjon érteni a gyerekek koronavírus elleni vakcinációjával. Ezzel a mondatával pedig igazi lavinát indított el, voltak, akik rögtön oltásellenesnek bélyegezték a színészt

Hogy tisztázza a félreértést, McConaughey tegnap Instagram Storyba töltött fel egy nyilatkozatot, amiben elmagyarázta az álláspontját.

Matthew-McConaughey

„Amikor megkérdezték a véleményemet a gyerekekkel és az oltási kötelezettségekkel kapcsolatban, azt mondtam: »Még nem tudok vele teljesen egyet érteni«. Az interjúból azonban nem derült ki, hogy itt kifejezetten az 5–11 éves korosztályra utaltam. Nem igaz, amit a kattintásvadász lapok állítanak, hogy teljes mértékben ellenezném a gyerekek oltását. Ez már csak azért sem lehet igaz, mert a legidősebb, 13 éves fiunk, Levi is be van oltva Covid–19 ellen.”

Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!