Lena Dunham férjhez ment

2021. szeptember 28.
Az Attawalpa művésznéven alkotó zenész, Luis Felber és Lena Dunham kevesebb mint egy évvel azután házasodtak össze, hogy nyilvánosságra hozták volna kapcsolatukat.

A Csajok című sorozat 35 éves alkotója révbe ért Luis Felber oldalán. Nem egészen egy évvel azután, hogy bejelentették kapcsolatukat, Lena Dunham és szintén 35 éves zenész párja összeházasodtak. Bár egyikük sem tett közzé képeket a közösségi oldalán a nagy eseményről, ám Luis rejtélyesen egy dalt posztolt, a The Zombies együttes This Will Be Our Years című zenéjét, szívecske és alien emojikkal megspékelve. 

lena-dunham-hazassag

Lena Dunham idén áprilisban beszélt először a zenészről, aki Peruban és Angliában nőtt fel. „Néhány hónapja tart – mondta az író-rendező-színésznő arról, hogy a londoni zenésszel randevúzik. – Nagyon szerencsésnek érzem magam.” Lena Dunham azt is bevallotta, hogy Londonban találkoztak először, és jobb embernek érzi magát, mióta megismerkedtek.

Legközelebb nyáron posztolt Lena Dunham néhány képet az Instagramjára Luis születésnapja alkalmából, kiemelve, hogy csupán három hét eltéréssel jöttek a világra. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

A közös képek azóta is rendszeresen érkeznek, családdal, kutyával, romantikával. 

Lena Dunham korábban a szintén zenész és producer Jack Antonoffal járt együtt öt éven keresztül, mielőtt 2017 decemberében szakítottak volna.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!