Így szerezte meg Lábas Viki telefonszámát Kiss V. Balázs illuzionista

2024. február 10.
Lábas Viki még a 2023-as Budapest parkos nagykoncertjük előtt találkozott az ismert illuzionistával, és leesett az álla Balázs mutatványaitól.
Így szerezte meg Lábas Viki telefonszámát Kiss V. Balázs illuzionista

A színpad mögötti máguskodás folytatódik. A Backstage Magic legfrissebb részében Kiss V. Balázs a Margaret Island zenekart szórakoztatja sokkoló és meglepő trükkjeivel. Még 2023 nyarán a Budapest parkos nagykoncert előtt találkozott az ismert illuzionista az ország egyik kedvenc zenekarával. Sikeresen el is kápráztatta őket kártyával, telefonnal és egy kis zene segítségével. Lábas Vikiék álla leesett Balázs mutatványaitól, és egyértelműen a gondolatolvasó trükkje vitte el a show-t.

Balázs, aki hamarosan a hat állomásból álló országos turnéjára indul, a tavalyi nyári szezon végén eddigi leglátványosabb show-ját hozta össze a Strand Fesztivál színpadán. A tavaszi országjáró körútján pedig még azoknál is jobb mutatványokat láthat tőle a közönség. 

Az illuzionista korábban Azahriah-t és Desht, Dzsúdlót, a Mirror Glimpse-et és Sebestyén Balázsékat is alaposan elvarázsolta, 2024-re is a legismertebb előadók öltözőibe és koncertjeire készül, lenyűgöző számokkal.

Nézd meg, hogyan reagált Lábas Viki és a Margaret Island többi tagja az illuzionista trükkjeire: