Édes hármassal és a korábbiaknál is forróbb szexjelenetekkel tér vissza a Bridgerton új évada

2024. április 17.
A Bridgerton-rajongók legnagyobb örömére a Bridgerton 3. évadának epizódjai ismét tele lesznek fülledt szexjelenetekkel.
Bridgerton 3. évad

Ahogy azt már tudni lehet egy ideje, a Bridgerton 3. évadában a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featherington és a Luke Newton által játszott Colin Bridgerton szerelmi történetére fognak koncentrálni.

A Bridgerton harmadik évadában állítólag leszbikus szexjelenet, hármas szex és orális szex is szerepelni fog – nagyon úgy tűnik tehát, hogy a visszafogottabb második évad után a sorozat vissza fog térni a gyökereihez. Információk szerin Colin Bridgerton lesz az, aki a harmadik évadban édes hármasba keveredik két nővel, akik később egy szexshow-t is előadnak neki. De a tavalyi évad főszereplője, Jonathan Bailey sem panaszkodhat, állítólag neki is lesz egy pikáns szexjelenete Simone Ashley-vel.

bridgerton-csalad-szereplo-csere

Hamarosan érkezik a Bridgerton 3. évada

Nicola nemrég az Entertainment Weeklynek adott interjújában azt is elárulta, hogyan készültek el a Bridgerton harmadik évadának forró szexjelenetei: „Az egyik jelenet közben összetörtünk egy bútordarabot. Kicsit olyan volt az egész, mint egy kaszkadőrmutatvány. De sok szabadságot kaptunk, volt beleszólásunk abba, hogyan csináljuk ezeket a jeleneteket, mit akarunk és mit nem akarunk csinálni. Szóval szuperül éreztük magunkat. Igazából nagyon élvezetes volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó móka lesz.”

Régóta várunk már a Bridgerton 3. évadára

A Bridgerton harmadik évadának eredetileg 2023 tavaszán kellett volna érkeznie, a premierre azonban több mint egy év csúszással fog sor kerülni, idén május 16-án. A csúszás oka egészen meglepő: a sorozat alkotójának, Shonda Rhimesnak eleinte nem nyerte el a tetszését a produkció egyik fő történetszála.

 

Az információk szerint Rhimes azért nem volt elégedett a Bridgerton harmadik évadának cselekményszálának egyes részeivel, mert azok nagyon komorra sikerültek. „Vannak olyan elemek, amelyekkel Shonda egyszerűen nem elégedett, ezért változtatni akar rajtuk. Néhány rész nagyon sötét lett – nyilatkozta az ügyben egy forrás, majd hozzátette: – Több vidámságot kellett belevinnünk, amihez változtatásokra volt szükség, ez pedig természetesen késéssel jár. Egy dolog azonban biztos, a produkciós csapat azt szeretné, ha a Bridgerton-rajongók ezt az évadot is legalább ugyanannyira élveznék, mint a korábbiakat.”

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images