Taylor Swift pasija megnyerte a Super Bowlt, a sztárpár forró csókkal ünnepelt

2024. február 12.
Taylor Swift egy óriási csókkal köszöntötte Travis Kelce-t, miután a Kansas City Chiefs megnyerte a 2024-es Super Bowlt.
Super Bowl Taylor Swift

„Ó, Istenem” – mondta Taylor Swift, miközben a pasija, Travis Kelce nyakába ugrott, és többször megcsókolta. „Hihetetlen!” – tette hozzá, a sportolót magához szorítva. Az énekesnő öröme nagyon is érthető volt, Kelce és csapata, a Kansas City Chiefs ugyanis vasárnap a hosszabbításban 25-22-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát a Las Vegas-i Allegiant Stadionban.

Taylor Swift egy óriási csókokal köszöntötte Travis Kelce-t, miután a Kansas City Chiefs megnyerte a 2024-es Super Bowlt.

Taylor Swift egy óriási csókkal köszöntötte Travis Kelce-t, miután a Kansas City Chiefs megnyerte a 2024-es Super Bowlt.

Taylor Swift egy fekete fűzőt és farmert vett fel az estére, a nyakában egy egyedi nyaklánccal, aminek egy 87-est formált a medálja (utalva ezzel Kelce mezszámára). Az énekesnő pont a meccs kezdetére érkezett meg Las Vegasba, ahol egy VIP-lelátóról nézte végig a meccset, többek között Ice Spice, Blake Lively és Lana Del Rey társaságában. A lelátón ott voltak még vele Travis Kelce szülei is, valamint a sportoló testvére. 

Taylor Swift a barátaival együtt szurkolt a Super Bowl lelátóján

Taylor Swift a barátaival együtt szurkolt a Super Bowl lelátóján

A tőle megszokott módon Swift vadul szurkolt a meccs alat, és néha még egy pohár sörbe is belekortyolt. Mióta a 34 éves énekesnő és a szintén 34 éves NFL-sztár tavaly szeptemberben felvállalták a kapcsolatukat, Taylor Swift nagyon lelkesen támogatja sportoló pasiját. A tegnap esti Super Bowlra például egyenesen a tokiói koncertjéről érkezett.

„Brutális repülőút volt, de a koncert után rögtön felszállt a gépe” – árulta el egy bennfentes. Egy közvetlen repülőút Japán fővárosából Vegasba 13 óra hosszáig tart, de az időeltolódás az énekesnő javára vált. Tokió ugyanis 17 órával előrébb van Las Vegasnál, ami azt jelentette, hogy az időzónák átlépésekor gyakorlatilag visszautazhatott az időben.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six