Ha bántanak az emberek – új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz

2024. április 21.
A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában, de a stúdióban is aktívak maradtak. Az őszi Oh igen! után most itt a legújabb Halott Pénz-dal, a Ha bántanak az emberek, amelyet Budapesten élőben először június 8-án lehet majd hallani a zenekar jubileumi koncertjén.
Ha bántanak az emberek – új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát, 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt, amelyet azóta számos sláger és díj követett. Legutóbb az ország egyik legnépszerűbb előadójaként hazavihették a 2023-ban a rádiókban legtöbbet játszott hazai előadóknak járó Mahasz-díjat is. Ez annak is köszönhető, hogy Dávidék folyamatosan írják az új dalokat és a jubileum évére is készülnek pár újdonsággal: tavaly néhány napra leköltöztek a Balatonra, hogy új számokat írjanak. Így született meg a most bemutatott Ha bántanak az emberek is.

A Ha bántanak az emberek arra bátorít, hogy mindenki a szívét követve, a céljaiban és önmagában bízva éljen. A fekete-fehér klip valódi emberi pillanatokat mutat be, a gyerekkori önfeledt játéktól a felnőttkor szürke, munkás napjain át az apró, meghitt örömökig. A klipet a FINAL. Productions készítette.

A Halott Pénz 20 éves története is kiváló példa arra, hogy kitartással és elhivatottsággal bármit el lehet érni: el lehet jutni egy pécsi szobából a fesztiválok nagyszínpadaira, tizenkétszer megtölteni a Budapest Parkot és háromszor a Papp László Budapest Sportarénát, miközben egy ország énekli a slágereidet. Most pedig eljött az idő: a zenekar eddigi legnagyobb koncertjére készül június 8-án a Puskás Arénában, ahol a jól ismert dalok mellett az újak is felcsendülnek majd egy feledhetetlen show részeként. Ne maradj le a jegyekről, ITT tudsz lecsapni rájuk!