Vadonatúj dallal jelentkezett Lara Fabian

2024. február 18.
Megjelent Lara Fabian új dala, a Ta peine. A belga-kanadai művésznő világ körüli, Je T’aime turnéja április 30-án ér Budapestre, ahol élőben is meghallgathatjuk.
Vadonatúj dallal jelentkezett Lara Fabian

Idén jelenik meg Lara Fabian új albuma, melynek egy dalát, Ta peine címmel a napokban tette közzé a belga-kanadai művésznő. A csodás hangú előadó világ körüli, Je T’aime turnéja április 30-án ér Budapestre, ahol az időtlen klasszikusok mellett remélhetőleg már az új szerzeményekből is hallhatunk ízelítőt.   Már öt éve, hogy Lara Fabian kiadta a Papillon című albumát, a rajongók örömére azonban bejelentette, hogy 2024-ben napvilágot lát karriersorozatának 15. albuma. A hírek szerint javában folyik a munka az új lemezzel kapcsolatban, és remélhetőleg a budapesti koncerten már a friss szerzeményekből is hallgathatunk.

Az azonban biztos, hogy az énekesnő hatalmas slágerei felcsendülnek majd a lenyűgözően látványosnak ígérkező Je T’aime, azaz szeretlek turné hazai állomásán is. A ’szerelemturné’ bár áprilisban érkezik, mi lehet alkalmasabb feltöltekezni rá, mint a Valentin-nap körül.  Íme Lara Fabian Je T’aime című klasszikusa.