Ariana Grande új dalában osztotta ki a szerelmi életét firtatókat

2024. január 12.
Ariana Grande három év hallgatás után jelentkezett új kislemezzel, amivel rögtön sikerült is felkavarnia az állóvizet.
ariana-grande

Ariana Grande hosszú évek zenei elcsendesedése után új dallal jelentkezett. A ma megjelenő „Yes, and?” a címében is elég provokatív. A cím azt a kérdést sugallja, hogy mi van akkor, ha valaki ezt és ezt csinálja, és ez egy másik embernek nem tetszik. Ariana szerint semmi.

A dalszövegben elhangzik egy kérdés: „why do you care so much whose —– I ride?”, ami nagyon visszafogott fordításban annyit tesz, hogy miért érdekel titeket annyira, hogy kivel kavarok? Ez a kérdés valószínűleg utalás az énekesnő szerelmi életét övező felháborodásra, ami tavaly ősszel kezdett kibontakozni. 

 

Grande ugyanis ekkoriban vált el férjétől, és a válás kimondása után három nappal már össze is költözött az egyik kollégájával. Az énekesnő a Wicked című musicalben szerepel, itt ismerte meg a szintén színész Ethan Slatert. A megismerkedésükkor még házas, friss apuka végül szintén elhagyta gimnáziumi szerelmét, és a pár azóta is együtt él.

Sokakat felháborított az események láncolata, de ahogy a dal is jelzi, Ari szerint senkinek semmi köze a szerelmi életéhez.

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images