Solére komolyan gondolja az All In-t – új dalt és tripla Puskást hoz az év

2024. március 09.
Idén érkezik második nagylemeze, és triplázik a Coldplay előtt Solére. Ennek örömére új dallal indítja az évet All In címmel.
Solére komolyan gondolja az All In-t - új dalt és tripla Puskást hoz az év

Szigeti Zsófi, azaz Solére ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta: a Spotify EQUAL kampány egyik 2023-as nagykövete múlt héten óriási hírrel jelentkezett, ugyanis ő lesz a magyar a support a Coldplay mindhárom idei telt házas, Puskás Aréná-s koncertjén, amire maga a zenekar választotta ki őt. Mindeközben második albumán dolgozik, és a tavaly klippel megjelent Megtalálom után most itt a következő előfutár egy ízig-vérig popdal formájában All In címmel.

Solére így nyilatkozott az új dalról és az album munkálatairól: „Amikor kicsi voltam, kizárólag a nővérem volt az, aki mellett teljesen önmagam tudtam lenni, és mindig extra biztonságérzetet nyújtott nekem érzelmileg. Az All In refrénje ezt az állapotot festi le, én pedig folyamatosan keresem, hogy tudom ezt az érzetet megtalálni egyedül, felnőttként.”

„Zeneileg úgy érzem, hogy egyre legtisztultabban, és egyértelműbben tudom kifejezni magam, és ennek is köszönhetően ez egy igazi popdal lett. Az albumon többek között DOÓR-ral dolgozom, és a közelgő anyag stílusában erősen visszanyúl majd oda, amin felnőttem, tehát a 90-es évek r’n’b, pop és hip-hop elemeihez, de természetesen azért maradnak a UK garage elemek is.”

Solére második albuma várhatóan 2024 második felében érkezik, és a nyári fesztiválok, illetve az arénás jelenések mellett egy rendhagyó MÜPA-s koncertre is készül a Hey June fesztivál keretein belül. Addig is, idei első önálló nagykoncertjét március 8-án, nőnapon tartotta az Akváriumban.

Fotó: Fábián Soma