Margaret Qualley dominát alakít a SkyShowtime új júliusi műsorában

2024. július 09.
Mint minden hónapban, 2024 júliusában is összeszedtük a streaming platformok újdonságait. Ezúttal a SkyShowtime premierjeit vettük célba.
Margaret Qualley dominát alakít a SkyShowtime új júliusi műsorában
  • Koreai sorozattal robbantja be a júliust a SkyShowtime.
  • Mesék, de fülledt történetek is érkeznek a SkyShowtime-ra 2024 júliusában.
  • Mutatjuk a SkyShowtime júliusi premiereit.

Nem tudod, mihez kezdj magaddal a nagy kánikulában? A SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait hozza el nekünk idén nyáron, szóval fogd a távirányítót, sötétíts be és irány a kanapé a hűs szobában!

SkyShowtime premierek 2024. július:

1. Bargain (Veszélyes alku)

A Lee Chung-hyun rendező 2015-ben megjelent azonos című rövidfilmjének alapján készült Bargain című sorozat olyan színészeket vonultat fel, mint Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) vagy Chang Ryul (My Name). A történet szerint a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy alvilági hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva meg kell küzdeniük a túlélésért, bármilyen áron. Az első három rész július 4-től streamelhető a SkyShowtime-on, az új részek pedig hetente érkeznek majd.

2. Esküdt ellenségek 23. évad

Dick Wolf drámai sorozata egy vadonatúj évaddal tér vissza, amelyben nagy szenzációt kiváltó, megtörtént eseteket dolgoz fel, betekintést engedve a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába. New York elit nyomozói és ügyészei nemcsak az igazságért, hanem a város biztonságáért is folyamatos harcot vívnak. Közéjük tartozik Jack McCoy (Sam Waterston) kerületi ügyész, Nolan Price (Hugh Dancy) helyettes kerületi ügyész, Kate Dixon (Camryn Manheim) hadnagy, Samantha Maroun (Odelya Halevi) helyettes ügyész, Jalen Shaw (Mehcad Brooks) nyomozó és az új nyomozó, Vincent Reily (Reid Scott). Július 5-től az Esküdt ellenségek összes epizódja elérhető.

3. Helgoland 513

2034-et írunk. A világjárvány után Helgoland északi-tengeri szigete az emberiség utolsó biztonságos menedéke. Az itt lakók olyan totalitárius társadalmat hoztak létre, amely csak 513 embert tűr meg a szigeten, és könyörtelen szociális hitelrendszerrel sújtja polgárait. Miközben Marek, az orvos kétségbeesetten próbálja megmenteni fia életét, és megtalálni a vírus elleni vakcinát, a szigeten egyre inkább elharapózik a generációs konfliktus. Érzékelve a kiszolgáltatott helyzetet, egy veszélyes szárazföldi hatalom Helgoland lerohanására és elfoglalására készül. A Helgoland 513 új részei hetente érkeznek, az évadzáró epizód pedig július 29-től érhető el a SkyShowtime-on.

4. Mayor of Kingstown 3. évad

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, miközben a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik. Az új részek hetente érkeznek, az évadzáró epizódot pedig augusztus 8-tól streamelheted.

5. Sanctuary

Egy ördögien sötét vígjáték a domináról, Rebeccáról (az Emmy-díjra jelölt Margaret Qualley) és tehetős ügyfeléről, Halról (Christopher Abbott). Hal, amint megörökölte apja szállodaláncát, megpróbál véget vetni a Rebeccával folytatott, régóta tartó titkos viszonyának. Egy rendkívül feszült éjszakán kettejük akarata egymásnak feszül, mert Rebecca és Hal is a maga kezébe próbálja venni az irányítást, ám az erőviszonyok folyamatosan változnak. A Sanctuary július 19-től streamelhető a SkyShowtime-on.

6. Kacsalábon

Idén nyáron az Illumination elrepít egy izgalmas, ismeretlen világba: a Kacsalábon egy akciódús, új és rendkívül eredeti vígjáték, amely egy madárcsalád vicces vakációjáról szól. A Mallard család egy kisebb hullámvölgybe került. Míg az apa, Mack beéri azzal, hogy családja élete végéig biztonságban úszkálhat New England-i tavacskájuk körül, addig az anya, Pam alig várja, hogy felrázza az életüket, és megmutassa a gyerekeiknek – kamasz fiuknak, Daxnak és lányuknak, Gwennek – a nagyvilágot. Miután egy vándorkacsacsalád leszáll a tavukon és hihetetlenül izgalmas történeteket mesélnek nekik távoli tájakról, Pam meggyőzi Macket, hogy a gyerekekkel közösen repüljenek el New Yorkon keresztül a trópusi Jamaikára. Miközben a Mallard család télire dél felé vonul, az alaposan kigondolt terveik gyorsan kudarcba fulladnak. Ez az élmény arra ösztönzi őket, hogy tágítsák látókörüket, új barátok felé nyissanak és többre vigyék, mint azt valaha is hitték. Eközben többet tanulnak egymásról és önmagukról, mint gondolták volna. A mese július 20-tól streamelhető.

Fotó: IMDB