Különleges sorozatpremierekkel lep meg minket a SkyShowtime áprilisban

2024. április 04.
Áprilisban sem fogunk unatkozni: a SkyShowtime izgalmas sorozatpremierekkel és folytatásokkal robbantja be a tavasz második hónapját.
Különleges sorozatpremierekkel lep meg minket a SkyShowtime áprilisban
  • 2024 áprilisában sem lesz hiány jó sorozatokból a SkyShowtime-on.
  • A SkyShowtime idén áprilisra is izgalmas műsorokkal készül.
  • A SkyShowtime áprilisi premierjeinek kínálatából szemezgettünk.

Minden hónap elején az egyik legizgalmasabb momentum, amikor végre kiderül, hogy mik lesznek a streaming platformok várható premierei a következő hetekben. A sorozatrajongók örülhetnek, 2024 áprilisában sem maradunk izgalmas történetek nélkül, legalábbis, ha a SkyShowtime-on múlik!

Áprilisra is összegyűjtöttük a SkyShowtime közelgő premiereit. A tavasz második hónapjában sem lesz hiány izgalmas sorozatokból. Csak győzzünk válogatni a jobbnál jobb műsorok között, már amikor éppen nem csábít ki minket a szabadba az egyre kellemesebb időjárás.

SkyShowtime-premierek 2024. áprilisában:

1. Egy úr Moszkvában

Ewan McGregor ezúttal nem Jedi mestert alakít, hanem egy orosz arisztokratát a 20-as évek elején. Az angol humorral megírt történet szerint Alekszandr Rosztov grófot 1922-ben a bolsevik népi ítélőszék osztályidegennek minősíti és házi őrizetre ítéli, amit a Hotel Metropol egyik szobájában kell letöltenie – máskülönben búcsút mondhat az életének. Bár megmenekül az azonnali kivégzéstől, a bolsevik forradalom hatása őt sem kerüli el, ám mindezt a szállodából kell végignéznie. Közben viszont megismeri a szerelem, a barátság és a család igazi értékeit. Az Egy úr Moszkvában premierje április 18-án lesz a SkyShowtime-on.

2. Apples Never Fall

A New York Times-bestseller regényen alapuló történet szerint a Delaney család látszólag irigylésre méltó életet él. Az egykori teniszedzők, Joy (Annette Bening) és Stan (Sam Neill) eladták jól menő teniszakadémiájukat. Minden vágyuk, hogy végre négy felnőtt gyermekükkel pihenhessenek és élvezhessék a kemény munkájuk gyümölcsét. Egy nap egy fiatal nő érkezik hozzájuk. Joy hirtelen eltűnik, és a gyerekei kénytelenek szembesülni azzal, hogy szüleik házassága és családjuk története messze nem makulátlan. Az Apples Never Fall első 3 részének premierje április 23-tól streamelhető.

3. Boat Story

Két nehéz sorsú idegen hajótörött, Janet és Samuel (Daisy Haggard és Paterson Joseph) kokainra bukkannak egy hajóroncson. Megegyeznek, hogy eladják a drogot és osztoznak a pénzen, de azzal nem számolnak, hogy rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy öltönyös gengszter elől is menekülniük kell. A Boat Story első két része április 5-től tekinthető meg.

4. Helgoland 513

Egy globális világjárvány után az északi-tengeri Helgoland sziget vált az emberiség utolsó biztonságos menedékévé. Létrejött egy totalitárius társadalom, amely csak 513 embert tűr meg a szigeten, és könyörtelen szociális rendszert kényszerít polgáraira. Miközben egy orvos kétségbeesetten igyekszik megmenteni fia életét és olyan vakcinát találni, amivel legyőzhetik a vírust, a szigeten komoly generációs konfliktus fenyegeti az ott lakók életét. A Helgoland 513 április 8-tól streamelhető.

5. Ted

A Seth MacFarlane fejéből kipattant Ted-franchise legújabb eleme a történet előzménysorozatának első részeit már február óta streamelhetjük, és április 11-én a folytatás is megérkezik! 1993-ban Ted nyugalmas életét éli Massachusettsben legjobb barátjával, a 16 éves John Bennett-tel (Max Burkholder), a fiú szüleivel, Mattyvel és Susannal (Scott Grimes és Alanna Ubach), illetve unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Ted természetesen borzasztó hatással van Johnra. Ráadásul arra kényszerítik, hogy együtt járjon vele iskolába, ami miatt a fiú hamarosan a piszkálódók kereszttüzébe kerül. Ted viszont hiába bajkeverő, a szíve mélyén igaz barát.

6. Szexi dög

A rajongók örülhetnek, ugyanis megérkezett a 2000-ben készült, azonos című film előzménysorozatának folytatása! A Szexi dög brit televíziós krimisorozat első része 2024. március 7-én debütált a SkyShowtime felületén, és április 27-től végre a következő epizódokat is megnézhetjük. A széria a két tolvaj és egyben legjobb barát Gal Dove és Don Logan kapcsolatát követi nyomon, akik együtt merültek el London alvilágában az 1990-es években. Csakhogy Gal románcba bonyolódik a csábító felnőttfilmes sztárral, Deedeevel, ami elég veszélyes próbálkozásnak bizonyul…

Fotó: IMDB