Mindig van mit nézni: Ezek a SkyShowtime februári premierjei

2024. február 10.
Három izgalmas új sorozatot és egy folytatást hoz el nekünk a SkyShowtime 2024 februárjában. Cikkünkben összeszedtük, mit érdemes nézni a platformon.
Mindig van mit nézni: Ezek a SkyShowtime februári premierjei
  • Egy évvel ezelőtt indult Magyarországon a SkyShowtime.
  • A SkyShowtime rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb streaming platform lett hazánkban.
  • Mutatjuk a SkyShowtime februári premierjeit.

Tavaly február 14-én kezdte pályafutását hazánkban a SkyShowtime, és az indulása után máris az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb magyar (ex-HBO) sorozatát, A besúgót is átvette a felületére. A streamingszolgáltató azóta is szállítja nekünk a legnépszerűbb filmeket, valamint sorozatokat, ami 2024 februárjában sem lesz másképp.

2024. februári premierek a SkyShowtime-on:

1. A szeretők

Valójában 2023 szeptemberében mutatták be a Sky Atlantic által gyártott sorozatot, amit február 8-tól mi is streamelhetünk a SkyShowtime felületén.

A The Lovers története szerint Janet (Roisin Gallagher), egy szupermarket szabadszájú alkalmazottját egyszerűen semmi nem hozza lázba. Még a saját élete sem túlságosan foglalkoztatja. Legalábbis egészen addig, amíg váratlan viszonyba nem keveredik Seamusszal (Johnny Flynn), egy politikai műsorvezetővel, akivel szűnni nem akaró kémia alakul köztük.

2. Halo 2. évad

Máris megérkezett a népszerű videójáték-sorozat, a Halo adaptációjának második évada a SkyShowtime felületére. A széria természetesen az eredeti történet univerzumában játszódik, a producer pedig nem más, mint a Fear the Walking Deadet is jegyző David Wiener.

A 26. században komoly konfliktus tör ki az emberi civilizáció és a Covenant nevű idegen fenyegetés között. A tét nem kevesebb, mint a túlélés. A Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Olive Gray, Charlie Murphy és Natascha McElhone főszereplésével készült sorozat második évadában sem lesz hiány akcióból és kalandokból.

3. The Woman in the Wall

Február 19-én érkezik a Showtime által tavaly ősszel bemutatott sorozat a SkyShowtime felületére, így már csak pár nap és mi is megismerjük Lorna Brady (Ruth Wilson) történetét. A kitalált kisvárosban, Kilkinure-ben élő nő egy reggel arra ébred, hogy egy halott van a házában.

Lornának fogalma sincs, hogy ki lehet a halott nő, de még csak azt sem tudja, hogy ő lehet-e a gyilkosa. Önmagában is kételkedni kezd, Lorna ugyanis alvajáró. Problémáinak eredete abban gyökerezhet, hogy 15 évesen az Írország egyik hírhedt Magdolna-mosodájának otthont adó Kilkinure kolostorba zárták.

Ezekbe az intézményekbe azokat a nőket vitték, akiket a társadalom számára veszélyesnek ítéltek meg (pontosabban azzal vádolták őket, hogy nem a kor társadalmi erkölcsei szerint cselekedtek, például állítólag házasságtörést követtek el, házasságon kívül estek teherbe, nemi erőszak áldozatai lettek, vagy esetleg az volt a „bűnük”, hogy nagyon szépek voltak).

Sok megkínzott nő az intézményből való kikerülés után sem tudta feldolgozni az őket ért traumákat, gyakran előfordult, hogy az érintettek többé nem tudtak normális életet élni. Lornát az sem hagyja nyugodni, hogy nem akarja őt békén hagyni a kimondottan eltökélt és titokzatos Colman Akande  (Daryl McCormack) nyomozó, aki egy olyan bűncselekmény miatt szimatol utána, aminek valószínűleg semmi köze nincs a reggel talált holttesthez.

A The Woman in the Wall sztorija nem véletlenül hátborzongató, ugyanis Lorna történetét azok a nők inspirálták, akik valóban áldozatul estek a Magdolna-mosodákban zsarnokoskodó apácák könyörtelen kínzásainak.

4. Ted

A Family Guy alkotója, a Seth MacFarlane fejéből kipattant Ted-franchise legújabb eleme a történet előzménysorozata. 1993-ban járunk, Ted (akinek szinkronhangja nem más, mint maga az alkotó) csillaga már leáldozóban van. A medve nyugalmas életét éli Massachusettsben legjobb barátjával, a 16 éves John Bennett-tel (Max Burkholder), a fiú szüleivel, Mattyvel és Susannal (Scott Grimes és Alanna Ubach), illetve unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham).

Akik ismerik a történetet, azok számára nem lesz meglepetés, hogy Ted borzasztó hatással van Johnra. Ráadásul arra kényszerítik, hogy együtt járjon vele iskolába, ami miatt a fiú hamarosan a piszkálódók kereszttüzébe kerül. Ted viszont hiába bajkeverő, a szíve mélyén igaz barát. A Ted sorozat első négy részét 2024. február 22-től streamelhetjük a SkyShowtime felületén, a további részek pedig április 11-től érkeznek majd.

Fotó: IMDB