Az auschwitzi tetováló, mese és dokumentumfilm is érkezik a SkyShowtime-ra júniusban

2024. június 10.
Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik való műsorokat a SkyShowtime 2024. júniusi premierei között. A nyáron sem maradunk jó filmek és sorozatok nélkül.
Az auschwitzi tetováló, mese és dokumentumfilm is érkezik a SkyShowtime-ra júniusban
  • Megérkezett a SkyShowtime új saját gyártású sorozata, Az auschwitzi tetováló.
  • Új film- és sorozatpremierekkel vár minket a SkyShowtime júniusban.
  • Mutatjuk a SkyShowtime 2024 júniusi premiereit.

A SkyShowtime júniusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint Az auschwitzi tetováló és a Mayor of Kingstown második évada. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például a Milli Vanilli, Az elnök különgépe – Halálos játszma és a gyermekek legnagyobb örömére a Trollok, együtt a banda című filmek is érkeznek a streamingszolgáltató kínálatába.

SkyShowtime-premierek 2024. június:

1. Mayor of Kingstown 3. évad

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, miközben a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

Az új évad részei már streamelhetők a SkyShowtime-on.

2. Az auschwitzi tetováló / The Tattooist of Auschwitz

A hatrészes sorozat Heather Morris Az auschwitzi tetováló című nemzetközi sikerregényén alapul, amelyet Lali és Gita Sokolov valós története ihletett, akik fogolyként találkoztak az auschwitzi koncentrációs táborban a holokauszt idején. Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitával (Anna Próchniak) is akkor találkozik, amikor a rabszámát a karjába tetoválja. Első látásra egymásba szeretnek, és ezzel kezdetét veszi vakmerő, felejthetetlen és emberi történetük.

Már a sorozat összes részét streamelhetjük a SkyShowtime-on.

3. Mancs őrjárat / PAW Patrol 10. évad

A PAW Patrol egy izgalmas animációs kalandsorozat óvodásoknak – főszereplői a 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy megvédjék Kalandváros lakóit. Marshalltól, a tűzoltó kutyától kezdve Chase-en, a rendőrkutyuson át Skye-ig, aki magasra tör helikopterével, minden blöki egyedi színfoltot és képességeket hoz a csapatba, bemutatva a csapatmunka és a helyes állampolgári viselkedés jelentőségét. Mindegyikük hátán egy speciális táska van, amelynek segítségével bármilyen helyzetben helytállnak, akár cicákat, akár egy sziklaomlástól fenyegetett vonatot kell megmenteni. A hős csapat a legnagyobb kaland közepette is mindig szakít időt mókázásra, no meg egy kis szeretetteljes fülvakarásra Rydertől.

A tizedik évad új epizódjait június 14-től streamelhetjük.

4. Az elnök különgépe: Halálos játszma

Az újonc titkos ügynök első megbízatásán vesz részt az Air Force One fedélzetén, és rögtön élete legnehezebb próbatétele vár rá: a gépet terroristák térítik el, hogy meghiúsítsanak egy döntő fontosságú energiaügyletet. Mivel az elnök élete forog kockán és a globális válság réme fenyeget, minden bátorságát és képességét be kell vetnie egy könyörtelen csatában, amely megváltoztathatja a történelem menetét.

A film már elérhető, kizárólag a SkyShowtime felületén.

5. Milli Vanilli

Ez a lebilincselő dokumentumfilm a hírhedt popduó, a Milli Vanilli 1990-es években kirobbant playbackbotrányának eseményeit mutatja be az üstökösszerűen felívelő népszerűségüktől a nyilvános bukásig.

A film már elérhető a SkyShowtime felületén.

6. Trollok: Együtt a banda

Az igaz barátságról és a folyamatos flörtölésről szóló két film után Poppy és Branch végre hivatalosan is egy párt alkotnak (#broppy). Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön arra, amit Branch eltitkolt előle: hogy négy fiútestvérével, Floyddal, John Doryval, Spruce-szal és Clayjel együtt egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba volt, ahogy a család is, és Branch azóta nem is látta a testvéreit. Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet és Veneer –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól.

A mesét június 14-től streamelhetjük.

Fotó: IMDB, SkyShowtime