Ezeket a filmeket és sorozatokat várjuk a SkyShowtime-on májusban

2024. május 06.
A SkyShowtime májusban már javában futó sorozatok új részeivel és egy borzongató horrorfilmmel is kedveskedik az előfizetőinek.
Ezeket a filmeket és sorozatokat várjuk a SkyShowtime-on májusban
  • Több sorozat is új részei érkeznek a SkyShowtime-ra májusban.
  • Egy horrorfilm is elérhető lesz a SkyShowtime májusi kínálatában.
  • Mutatjuk a SkyShowtime 2024 májusi premiereit.

Mi tagadás, nehéz a négy fal között maradni ilyen szép májusi időben, mégis van, amiről nem lehet lemondani. Méghozzá az izgalmas sorozatokról! A SkyShowtime-ban természetesen a tavasz utolsó hónapjában sem fogunk csalódni, lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

A streaming platform 2024 májusában is különleges kínálatot tár elénk. Kedvenc sorozataink új részeket kapnak, ha pedig egy kis borzongásra várunk, akkor egy új horrorfilmet is megnézhetünk az oldalon.

SkyShowtime premierek 2024. május:

1. The Family Stallone (A Stallone család)

Ebben az évadban Los Angeles egyik leghíresebb családja, a Stallone család négy évtized után végleg elhagyja Hollywoodot, és keletre költözik. Sophia és Sistine New Yorkban teljesítik be álmaikat, Scarlet Miamiban jár főiskolára, és itt talál új szerelemre, Sly és Jen pedig az üres családi fészket elhagyva Palm Beachre költözik. Ám a távolság nem tudja szétszakítani ezt a családot. Az évad egy sorsfordító olaszországi utazásban éri el csúcspontját, ahol megismerik családjuk történetét, újra közel kerülnek. Az összes epizód elérhető május 16-tól a SkyShowtime felületén.

2. Boat Story

Amikor a két nehéz sorsú idegen, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) és Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) egy hajóroncson kokainra bukkannak, nem akarnak hinni a szemüknek. Miután megegyeznek, hogy eladják a drogot, és elfelezik a pénzt, hamarosan rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy „Szabó” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing) néven ismert elegáns, öltönyös gengszter elől kell menekülniük. A Boat Story első évadának részei hetente érkeznek, az utolsó epizód pedig már elérhető a SkyShowtime felületén.

3. Apples Never Fall (Az alma nem esik messze)

A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak. Amikor azonban Joy hirtelen eltűnik, a gyerekek kénytelenek újra beleásni magukat szüleik úgynevezett tökéletes házasságába, és lassacskán fény derül a család legsötétebb titkaira. Az első évad részei hetente érkeznek, az utolsó epizód pedig május 21-től lesz elérhető.

4. A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában)

Az Egy úr moszkvában című sorozatban Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakítja Alexander Rosztov grófot, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halál fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek, és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei, a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére. Az első évad részei hetente érkeznek, az évadzáró epizód pedig május 23-tól lesz elérhető a SkyShowtime felületén.

5. Star Trek: Discovery

A Star Trek – Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a USS Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt. Az első évad részei hetente érkeznek, az évadzáró epizód pedig június 7-től lesz elérhető.

6. Az ördögűző: A hívő

David Gordon Green rendező (Halloween-trilógia) újragondolta ezt a rekordokat döntögető sikerhorrort, ami 2 Oscar-díjat nyert, és nagyban hozzájárult a horrorfilmek növekvő népszerűségéhez. Leslie Odom Jr. játssza a főszerepet az első film közvetlen folytatásában az eredeti Exorcist című film főszereplője, Ellen Burstyn mellett, aki ismét Chris MacNeil bőrébe bújik. Amikor egy 12 éves kislányt megszáll egy titokzatos démoni lény, az apja kétségbeesetten próbál segítséget találni, amit végül olyasvalakitől kap meg, akinek a lánya az 1970-es években túlélt egy hasonló esetet. Az ördögűző – A hívő május 17-től lesz elérhető a SkyShowtime felületén.