A Bajos csajok modern változatával zárja a nyarat idén a SkyShowtime

2024. július 24.
Mese, megható történet, thriller és egy igazi klasszikus újragondolása – ennél ütősebb válogatással nem is zárhatná a nyarat a SkyShowtime.
A Bajos csajok modern változatával zárja a nyarat idén a SkyShowtime
  • Vígjátéksorozattal nyitja az augusztust a SkyShowtime.
  • Mese, megható történet, thriller és egy igazi klasszikus újragondolt verziója is érkezik a SkyShowtime-ra 2024 augusztusában.
  • Mutatjuk a SkyShowtime augusztusi premiereit.

Ha már az év korábbi része is élménydúsan alakult, akkor a nyár utolsó hónapja se teljen el különleges filmek és sorozatok nélkül. Hőhullámok idején és kellemes nyári estéken például nagyon jó választásnak bizonyulnak a SkyShowtime augusztusi premierjei.

Ahogy azt már júliusi ajánlónkban is megírtuk, a SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait hozza el nekünk idén nyáron. Ha nem hiszel nekünk, pörgesd tovább a cikkünket!

SkyShowtime premierek 2024. augusztus:

1. Mr Bigstuff

A hatrészes vígjáték, a Mr Bigstuff a csonka családok, a törékeny férfiasság és a szőnyegértékesítés története. A történet egy egymástól elhidegült testvérpárról szól: a kényszeresen maximalista Glenről (Ryan Sampson), aki ideális külvárosi életet próbál élni, és az alfahím Leeről (Danny Dyer), aki gyógyszerfüggő és egy kekszes dobozban őrzi apjuk hamvait. Glen és menyasszonya, Kirsty közös élete tökéletes, és tökéletesen hétköznapi.

Glen ugyan kínos erekciózavarral küzd, Kirsty pedig megrögzött bolti szarka, mégis boldogok – egészen addig a pillanatig, amíg Lee fel nem bukkan az életükben, menekülve egy olyan múlt elől, amely egykettőre utoléri. A trió tagjai – a maximalista, az álmodozó és az anarchista – kénytelenek egy fedél alatt élni egy essexi zsákutcában. Tökéletesnek tűnő életük azonban gyorsabban szertefoszlik, mint egy olcsó szőnyeg. Az első évad 1–3. részét augusztus 2-től streamelheted a SkyShowtime-on.

2. Knuckles

Az új, élőszereplős eseménysorozat Knuckles szórakoztató és egyben akciódús önmegismerő útját mutatja be, aki beleegyezik, hogy Wade-et pártfogoltjaként kiképezze és megtanítsa az Echidna harcosok módszereire. A sorozat a Sonic, a sündisznó 2 és a Sonic, a sündisznó 3 című filmek között eltelt időszak történetét mutatja be, főszerepben Idris Elbával. Adam Pally pedig ismét a filmsorozatból már jól ismert Wade Whipple szerepében tűnik fel. Az első évad első három része augusztus 3-tól elérhető.

3. Mayor of Kingstown

A Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, amint a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik. A sorozat harmadik évadát augusztus 8-tól kezdve streamelheted.

4. Bob Marley: One Love

Tisztelgés egy olyan ikon élete és zenéje előtt, aki generációkat inspirált a szeretet, a béke és az egység üzenetével. Megismerheted Bob Marley hihetetlen történetét, láthatod, hogyan küzdötte le a nehézségeket, és milyen utat járt be forradalmi zenéje, amely megváltoztatta a világot. A Bob Marley – One Love augusztus 6-tól elérhető a SkyShowtime-on.

5. Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

A Saturday Night Live-ból ismert három nagyszerű humorista, Martin Herlihy, John Higgins és Ben Marshall, ismertebb nevükön a Please Don’t Destroy szkeccs-komikus trió írja és játssza a főszerepet a Please Don’t Destroy – The Treasure of Foggy Mountain című filmben. Judd Apatow vígjátéka John Goodman narrációjával készült, és három gyerekkori jó barátról, Benről, Martinról és Johnról szól, akik kalandos utazásra indulnak a vadonban, hogy megtaláljanak egy felbecsülhetetlen értékű elveszett kincset.

 

Útjuk nem mondható egyszerűnek, hiszen szőrtelen medvékkel, kíváncsiskodó vadőrökkel és egy álszent szektavezérrel is találkoznak. Ben apját a legendás humorista, Conan O’Brien alakítja. A film augusztus 7-től érhető el.

6. Éjszakai merülés

A természetfeletti thriller egy ikonikus hátsó kerti medencében rejtőző horror történetét bontja ki Wyatt Russel és az Oscar-jelölt Kerry Condon főszereplésével. Az Éjszakai merülés augusztus 24-től streamelhető a SkyShowtime-on.

7. Bajos csajok

Tina Fey komikus elméjéből kipattanó új csavarral érkezik a klasszikus Bajos csajok modern változata. Az új diáklány, Cady Heron (Angourie Rice) megismeri a közösségi tápláléklánc csúcsát, a népszerűségben lubickoló lányok elit csoportját, akik úgy hívják magukat: „Plasztikok”. Vezetőjük az álnok kígyó, Regina George (Reneé Rapp), akit hű kegyencei, Gretchen (Bebe Wood) és Karen (Avantika) hízelegnek körül.

Cady elköveti azt az orbitális hibát, hogy belezúg Regina exébe, Aaron Samuelsbe (Christopher Briney), így azonnal Regina célpontjává válik. Miközben Cady a csoport csúcsragadozóját akarja becserkészni, kegyvesztett barátai – Janis (Auli’i Cravalho) és Damian (Jaquel Spivey) – segítségével kell megtanulnia, hogyan maradhat hű önmagához, miközben a legkegyetlenebb dzsungelben lavírozik: a gimiben. A Bajos csajok augusztus 28-tól elérhető a SkyShowtime felületén.

Fotó: IMDB