Izgalmas premierek jönnek a SkyShowtime-ra 2024 márciusában

2024. március 10.
Izgalmas premierekkel robbantja be 2024 márciusát a SkyShowtime. Mi már tudjuk, hogy mit nézünk a tavasz első hónapjában, és neked is eláruljuk!
Izgalmas premierek jönnek a SkyShowtime-ra 2024 márciusában
  • A SkyShowtime izgalmas sorozat- és filmpremierekkel készül 2024 márciusára.
  • Spin-off sorozat, vígjáték, remake-ek, és még egy Oscar-gyanús film is lesz a SkyShowtime márciusi premierjei között.
  • Golden Globe-díjas alkotókat és színészeket láthatunk a filmekben és sorozatokban, amelyek márciusban kerülnek a SkyShowtime platformjára.

Ezerrel dübörög a március, de még nincs itt az ideje a nagy örömködésnek: időről időre előkerülhet a télikabát. Még jó, hogy a SkyShowtime gondoskodik arról, hogy ilyenkor se unatkozzunk otthon.

Regényadaptáció, sorozat, vígjáték, spin off… A SkyShowtime szerencsére rengeteg izgalmas premierrel készül nekünk 2024 márciusára.

2024. márciusi premierek a SkyShowtime-on:

1. Szexi dög / Sexy Beast 1. évad

A rajongók örülhetnek, ugyanis megérkezett a 2000-ben készült, azonos című film előzménye! A Szexi dög brit televíziós krimisorozatot 2024. január 25-én mutatták be a Paramount+-on, március 7-én pedig a SkyShowtime felületén is debütált.

A széria a két tolvaj és egyben legjobb barát Gal Dove és Don Logan kapcsolatát követi nyomon, akik együtt merültek el London alvilágában az 1990-es években. Gal viszont románcba bonyolódik a csábító felnőttfilmes sztárral, Deedee-vel, ami elég veszélyes próbálkozásnak bizonyul…

2. Mary and George 1. évad

A Mary and George című brit történelmi dráma-minisorozatot Oliver Hermanus, Alex Winckler és Florian Cossen rendezte Benjamin Woolley The King’s Assassin (2017) című non-fiction könyve alapján. A széria 2024. március 5-én jelent meg a Sky Atlantic csatornán az Egyesült Királyságban, nőnapon pedig a SkyShowtime felületén is debütált.

A történet szerint Buckingham grófnője úgy nevelte a fiát, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt és szeretőjévé tegye, ezáltal befolyásolni tudja és mindenkinél gazdagabb és nemesebb legyen Angliában.

3. A küldöttek / Los Enviados 2. évad

A mexikói sikersorozat második évadában ismét a két papra vetül a reflektorfény. A spanyolországi Porto da Lúa kisvárosában egy apácának látomása támad. Ő lesz az egyik kulcs egy eltűnt lány felkutatásában, így hát a papokat ismét nyomozni küldik – de nem csak ez a rejtélyes eset foglalkoztatja őket.

A küldöttek második évadának premierje március 15-én lesz a SkyShowtime felületén.

4. Bajnokok / Champions

A Zombieland főszereplője, Woody Harrelson a Bajnokokban egy másodosztálybeli kosárlabdaedzőt alakít, akit egy sor szerencsétlen esemény után a bíróság arra kötelez, hogy egy speciális olimpiai csapatot eddzen. Kezdetben nem igazán bízik a csapat képességeiben, de végül együtt rájönnek, hogy sokkal többre képesek, mint gondolták volna.

A 2018-as, azonos című spanyol film angol nyelvű remake-jének premiere március 15-én lesz a SkyShowtime felületén.

5. Oppenheimer

A világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb rendezőjének életrajzi drámája tavaly debütált a mozikban, március 21-én pedig a SkyShowtime felületére is megérkezik a premier.

A film az atombomba fejlesztésében résztvevő zseniális fizikus, J. Robert Oppenheimerről szól, a történet főszereplője pedig Cillian Murphy. A Birmingham bandája főszereplője mellett olyan világsztárok tűnnek fel a kamera előtt, mint Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck vagy az Oscar-díjas Rami Malek.

6. Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

Március 24-től lesz streamelhető a SkyShowtime-on a Please Don’t Destroy – The Treasure of Foggy Mountain. A vígjáték főszereplőit a Saturday Night Live három humoristája, John Higgins, Martin Herlihy és Ben Marshall – vagyis a Please Don’t Destroy néven futó trió – játsszák.

Három gyerekkori barát kalandos utazásra indul a vadonban, hogy megtaláljanak egy felbecsülhetetlen értékű kincset. Kalandjaik során szőrtelen medvékkel, kíváncsiskodó vadőrökkel és egy szektavezérrel is összetalálkoznak, ami elég kacifántossá teszi a kincskeresést.

7. Kivert kutyák /Strays

Több mint fél évvel a magyarországi mozipremier után március 24-én a SkyShowtime felületén is debütál a Kivert kutyák című vígjáték. Hiába a kutya az ember a legjobb barátja, Reggie-t, a naiv és optimista border terriert kidobja a gazdája, Doug. Ennek ellenére az állat őszintén hisz abban, hogy gazdája sosem hagyná őt magára szánt szándékkal.

Hamarosan azonban összeismerkedik egy kóbor boston terrierrel, Bogárral, aki szerint gazdája csak a lúzereknek van, és rájön, hogy Douggal való kapcsolata elég toxikus volt. Az utcai ebekből álló csapat kieszel egy tervet, hogy bosszút álljanak Reggie exgazdáján.

Fotó: IMDB