Eszméletlenül szexi fotót lőttek Brad Pittről – félistenként érkezett az új filmje forgatásra

2024. július 04.
Már javában forog Brad Pitt új filmje, aki még egy átlagos forgatásra is úgy vonul be, mint egy félisten a halandók között.
Eszméletlenül szexi fotót lőttek Brad Pittről - félistenként érkezett új filmje forgatásra

A Harcosok klubjának sztárja meglepően kisimult és üde a legfrissebb képein. Egy kissé kigombolt krémszínű ingben jelent meg a forgatáson, amihez egy hozzáillő farmert és barna cipőt párosított. Brad Pitt több arany nyaklánccal és egy napszemüveggel koronázta meg tökéletes öltözékét. Nem kizárt, hogy nemrég a fodrászát is meglátogatta, ugyanis világosabbak a szőke tincsei és azzal, hogy felzselézte haját, még sármosabb és fiatalosabb lett a megjelenése. A friss fotókat a színészről ITT találod.

A filmsztár a legújabb filmjében – aminek egyelőre még nincs címe –, egy visszavonult Forma-1-es pilótát fog alakítani, aki újra a volán mögé ül. Brad Pitt nemcsak színészként, hanem társproducerként is részt vesz a munkálatokban. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton szintén csatlakozott a szakmai stábhoz. 

Bradd Pitt az új filmjében egy Forma-1-es pilótát fog alakítani

Bradd Pitt az új filmjében egy Forma-1-es pilótát fog alakítani

Az új film gyártása 2023-ban kezdődött, és az idei Brit Nagydíj és az Abu Dhabi futamok jeleneteit tartalmazza majd. A film legújabb jelenetét a Langan’s Brasserie-ben forgatták London Mayfair kerületében. Az éttermet egy Las Vegas-i vacsoraklubbá alakították át, ahol Brad Pitt karaktere egy pókeresten vesz részt.

A Forma-1-es film szereplői között szerepel Brad Pitten kívül Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia, Samson Kayo és Callie Cooke.  A megjelenés 2025 nyarán várható.  

Nemrég pedig azzal lepte meg a világot a 60 éves Brad Pitt, hogy „100%-ban benne van” a családalapításban a 34 éves barátnőjével, Ines de Ramónnal, természetesen akkor, ha ő is ezt akarja.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images