Augusztusban évadzárót kap a Sárkányok háza, de cserébe izgalmas új sorozatokkal készül nekünk az HBO Max

2024. július 31.
Augusztusban lezárul a Sárkányok háza második évada, de helyette izgalmas premierek jönnek. Új évadot kap az Ipar, anime készül a Rick és Morty-ból, de Elizabeth Taylor életébe, és az Andrew Tate-jelenség hátterébe is betekintést nyerhetünk.
hbo premier 2024 augusztus sárkányok háza
  • Augusztusban lezárul a Sárkányok háza második évada.
  • Új évadot kap az Ipar, anime készül a Rick és Mortyból, de Elizabeth Taylor életébe, illetve az Andrew Tate-jelenség hátterébe is betekintést nyerhetünk.
  • Mutatjuk az HBO Max 2024. augusztusi premierdátumait.

Lehet, hogy a Sárkányok háza most prioritást élvez számunkra a sorozatok között, hiszen George R R Martin brutális polgárháborúja a végéhez közeledik rengeteg sokkoló pillanattal, véres halállal, drámával és persze pusztító sárkányokkal fűszerezve. De ha egy új drámasorozatra éhezve szeretnénk betölteni az Utódlás után keletkezett űrt a szívünkben, akkor augusztusban megéri tenni egy próbát.

Ebben a hónapban harmadik évaddal tér vissza a pénzügyi tematikájú Ipar. Ráadásul most a Trónok harca John Snow-ja, Kit Harington és Barry Sarah Goldberg is csatlakozik a szereplőgárdához.

És ha ez még nem lenne elég, a dokusorozatok kedvelőinek igényei is ki lesznek elégítve: érkezik a Taken Together: Who Killed Lyric and Elizabeth című true crime és a Chimp Crazy sorozat. A széria főszereplője egy nő, aki a csimpánzok iránt érzett őrült szeretete miatt került az állatvédők és a hatóságok kereszttüzébe. De ez csak a kezdet: cikkünkben összegyűjtöttük azokat a premiereket, amiket a legjobban várunk idén augusztusban az HBO Max felületén.

HBO Max premierek 2024. augusztus:

1. Elizabeth Taylor: The Lost Tapes

Ha igazi mozirajongó vagy, akkor minden bizonnyal téged is csábít a lehetőség, hogy végre megismerd Elizabeth Taylor vásznon túli bonyolult életét. A LIFE Magazine újságírója, Richard Meryman 40 órányi újonnan felfedezett és soha nem hallott hanganyagot használt fel a sztár életéből, hogy elmesélje, amit még soha nem hallottunk a legendás színésznőről és karrierjéről. Az Elizabeth Taylor – The Lost Tapes premierje a 2024-es cannes-i filmfesztiválon volt, úgyhogy minden bizonnyal érdemes lesz megnyitni az HBO Maxot augusztus 3-tól.

2. Ipar 3. évad

Két sikeres évad után az Ipar a televíziótörténet egyik legjobb és egyszerre leginkább alulértékelt műsorává nőtte ki magát. Pedig sosem volt még ennyire izgalmas, ahogy fiatalok küzdenek a minél jobb pozíciókért egy londoni befektetési banknál, egy olyan vállalati kultúrában, ahol mindent a pénz, szex, drog és ego határoz meg.

Most, a harmadik évad érkeztével talán éppen itt az ideje, hogy ismét fellendüljön a sorozat nézettsége. Az új évad onnan folytatódik, hogy Harper már alig várta, hogy visszatérjen a pénzügyi világba, miután Eric, a főnöke és egyben mentora kirúgta őt. Az Ipar harmadik évadát augusztus 11-től streamelheted.

3. Rick és Morty: The Anime

Érkezik a mindent vivő animációs sorozat legújabb húzása: tíz epizódból álló anime változat készül a Rick és Mortyból! A főszereplők ezúttal egy teljesen más világba kerülnek. Az Adult Swim két előzetest is közzétett a szériához: az elsőben Rick az űrben néz szembe a veszéllyel, a másodikban pedig a tudós egy fiatal Mortynak mesél.

Annyi biztos, hogy egy idegen űrhajó hatalmas pusztítást végzett a bolygón, Mortyt pedig a bolygó hősének kiáltották ki. A következő képsorokon egy nagyváros ünnepli a függetlenségét, de mindenhol Morty arcát láthatjuk kiplakátolva. A Rick és Morty – The Anime-t augusztus 16-tól streamelheted az HBO Maxon.

4. Chimp Crazy

Eric Goode rendező négyrészes dokumentumfilm-sorozata Tonia Haddix történetét követi nyomon, aki napjait fogságban élő állatok gondozásával tölti, viszont időközben egy csimpánzhoz fűződő kapcsolata különösen szorossá válik. Haddix persze nem kerüli el a hatóságok és PETA figyelmét, harcuk egy igazi macska-egér játékká válik. A Chimp Crazyt augusztus 18-tól nézheted az HBO Max-on.

5. Andrew Tate: Icon or Toxic? A Faking It Special

Egyelőre nem sok részletet lehet tudni a botrányos ex-kickboxer, egyben influencerről készülő sorozat első évadáról. A luxusautókkal és fegyverekkel pózoló Andrew Tate arról vált híressé, hogy szivarozó playboyként tizenéves fiúkat „tanított” pénzkeresetre, csajozásra és a „Mátrixból való menekülésre”.

Egy kis ízelítő a nézeteiből: Tate szerint a nők nem lehetnek függetlenek a férfiaktól, nem vezethetnek, a férfi tulajdonát képezik, otthon van a helyük, és szerinte adott esetben az sem feltétlenül probléma, ha fizikailag bántalmazzák és bezárják őket a lakásba. De miért lett mégis ennyire népszerű? Hát, az kiderül az Andrew Tate: Icon or Toxic? A Faking It Specialból az HBO Maxon, amit augusztus 26-tól streamelhetsz.

Augusztusban lezárul a Sárkányok háza, de cserébe izgalmas új sorozatokkal készül nekünk az HBO Max

A luxusautókkal és fegyverekkel pózoló Andrew Tate arról vált híressé, hogy szivarozó playboyként tizenéves fiúkat „tanított” pénzkeresetre, csajozásra és a „Mátrixból való menekülésre”.

Fotó: IMDB