Három sorozat is folytatást kap az HBO Maxon júliusban

2024. július 03.
Három izgalmas sorozat is folytatást kap az HBO Max-on, de jó filmekből sem lesz hiány a nyár középső hónapjában.
Három sorozat is folytatást kap az HBO Max-on júliusban
  • Új filmek és néhány sorozat folytatása érkezik júliusban az HBO Max felületére.
  • Három sorozat is folytatást kap az HBO Maxon 2024 júliusában.
  • Az HBO Max júliusi premierei közül szemezgettünk.

A nyár középső hónapja is rengeteg meglepetést tartogat számunkra. A legmelegebb hónapok általában nem a pihenésről szólnak, de mi most mégis arra buzdítunk mindenkit, hogy néha azért lazítson is a nagy pörgésben. Ebben az HBO Max is a segítségünkre van, ahol júliusban is érdemes lesz rápillantani az újdonságokra.

HBO Max premierek 2024. július:

1. Törvényen kívül / The Outlaws 3. évad

Hét civakodó, egymás számára idegen törvénysértőt közmunkára ítélnek: fel kell újítaniuk egy elhagyatott közösségi házat. Utálják és szidják a munkát, de egymást is, mert hiába mennek folyamatosan egymás agyára, mégis egy csapatként kell dolgozniuk. Ezen még a közös munka sem segít, inkább csak még nagyobb árkot ás köztük. De amikor az egyikük bajba kerül, rájönnek, hogy mégis képesek összetartani. Az előítéleteik megváltoznak, és rájönnek, hogy sokkal több a közös bennük, mint hitték. A Törvényen kívül minden része elérhető július 11-től a HBO Max felületén.

2. All American: Hazatérés / All American: Homecoming 3. évad

Itt az újabb potenciális kedvenc azoknak, akik szerették a Challengerst, vagy imádják a főiskolai sportolókról szóló történeteket! Az All American – Hazatérés harmadik évadában egy fiatal Beverly Hills-i teniszező és egy chicagói elit kosárlabdajátékos próbál evickélni a nívós egyetem sportéletének kihívásai és a fiatal felnőtt élet, illetve a vele járó izgalmak között. A sorozatot július 16-tól lehet streamelni az HBO Max felületén, az új részek pedig hetente érkeznek majd.

3. Mondj el mindent / Tell Me Everything 2.évad

A Mondj el mindent-ben a 16 éves Jonny Murphy életét követjük végig. Próbálja felfedezni barátaival együtt a világot, de valami nem stimmel. Egyszer vidám és eltökélt, aztán nincs kedve semmihez, máskor pedig megreked a kettő között. A kamaszkor nem a legkönnyebb időszak, és végre itt egy sorozat, ami a mai tizenévesek mentális egészségével és az őket érő stresszfaktorokkal, vagyis a technológiával és a social mediával foglalkozik. Július 25-től a sorozat összes része elérhető a streaming platformon.

4. Godzilla X Kong: Az új birodalom / Godzilla X Kong: The New Empire

Godzilla és Kong háborúja nem ért véget azzal, hogy összemérték erejüket… Már nem az ember uralja a bolygót, és még csak nem is ismeri eléggé a világot. Ezért ér mindenkit meglepetésként, hogy a föld alatt felébred valami, ami minden el akar pusztítani. Kong itt keresi a családját, de helyettük hatalmas veszélyt hoz a bolygóra. Az emberiség, de egyedül Kong és Godzilla sem képes megállítani. Kivéve, ha összefognak. Godzilla X Kong – Az új birodalom július 4-től streamelhető.

5. Imádlak utálni / Anyone But You

Bea és Ben egyszer randiztak, majd az éjszakát is együtt töltötték, de egy félreértés miatt összevesznek és megutálják egymást. Egyáltalán nem illenek össze, ha valahol találkoznak, csak bántják egymást. Ám mindkettőjüket meghívják egy esküvőre Ausztráliában, ami alól nem tudnak kibújni. Körbeveszi őket a régi szerelmek és a kíváncsi rokonok fürkésző tekintete, ezért úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének. Itt kezdődnek a még nagyobb bonyodalmak. Az Imádlak utálnit július 26-tól nézheted az HBO Max-on.

6. A bostoni fojtogató / Boston Strangler

Ez az igaz történeten alapuló krimi a hírhedt bostoni fojtogatós gyilkosságok történetét feltáró újságírókról szól. Loretta McLaughlin és Jean Cole a Record Americannak dolgoznak. A gyilkos sorra szedi az áldozatait, Loretta és kolléganője, egyben bizalmasa pedig próbálják felgöngyölíteni a szálakat. A nyomozás a korra jellemző szexizmus miatt megfeneklik, de a két újságíró az életét is kockára téve folytatja a munkát. A bostoni fojtogatót július 26-tól streamelheted.

7. Pirkadatig / Till The End of the Night

Robert egy drogdíler után nyomoz, a célja érdekében pedig el kell játszania hogy a korábbi barátnője, Leni párja. Végül sikerül beszivárognia a bűnszervezetbe, de az időközben transszá vált nővel való kapcsolata nehéz érzelmi hullámvasútba sodorja a nyomozót. A Pirkadatig július 27-én kerül fel az HBO Max felületére.

Fotó: IMDB