5 jel, hogy nárcisztikus személlyel randizol

2018. július 01.
Nárcisztikus személyiséggel együtt lenni mindig mérgező kapcsolatot jelent, ezért nem árt alaposan odafigyelni az intő jelekre.

Túl gyorsan történnek a dolgok

Még pozitívumnak is tűnhet, ha a másik lelkesen veti bele magát a párkapcsolatba, de nem biztos, hogy jót jelent, ha hajlandó azonnal elköteleződni és már az első perctől rajong érted. Ha nárcisztikus személyiségről van szó, akkor lehetséges, hogy így akar kontrollt szerezni feletted.

Rajtad veri le

Ha egy nárcisztikus ember rossz passzban van, általában úgy akarja jobban érezni magát, hogy a másik önérzetét rombolja. Figyeljünk erre a stratégiára, ez ugyanis nagyon látványos intő jel lehet.

Csak magáról akar beszélni

De tényleg állandóan. Szükségük van a folyamatos megerősítésre, ezért mindig a saját érdemeiket sorolják, és valahogy mindig megtalálják rá a módot, hogy újra a saját dolgaikra terelődjön a téma.

Mindig neki van igaza

Egy egészséges kapcsolatban a felek megvitatják a dolgokat és az egyik fél rendre hajlandó engedni a másiknak. Egy nárcisztikus személy ezt nem tudja elfogadni, ő ugyanis mindig ragaszkodik hozzá, hogy csakis neki lehet igaza. Nem készek a kompromisszumra és könnyen agresszívvá is válhatnak, ha ellent mondunk nekik.

Nem tartja be az ígéretét

Lehet, hogy a csillagokat is odaígérte neked, de a nagyszabású tervek sosem látszanak megvalósulni. A nárcisztikus személyek borzasztóan manipulatívak tudnak lenni, és ehhez híven az ígéreteik is gyakran csak üres szavak.