Ez a közös a boldog párokban

2018. szeptember 16.
Minden ember és minden kapcsolat más, de van néhány alapvető dolog, amin az igazán boldog párok osztoznak.
Fotó: Unsplash.com

Nincsen némaság

Sajnos felnőtt kapcsolatainkban is rengeteg gyermeki mintát működtetünk: megsértődünk, duzzogunk és csak várjuk, hogy párjunk kitalálja, mi lehet a bajunk. Gyakran akarjuk azzal büntetni a másikat, hogy nem szólunk hozzá, pedig a némaság soha nem visz előre – épp ezért a boldog párok mindig kommunikálnak, ha felmerül valamilyen probléma.

Támogatják egymás érdeklődését

Lehet, hogy téged hidegen hagy a falmászás a másik pedig nem érti, miért vagy úgy rákattanva a Trónok harcára. Ettől függetlenül támogatjátok a másikat, nem kérdőjelezitek meg egymás hobbijait, és elfogadjátok, hogy nem mindenről gondolkodtok egyformán.

Megvannak a maguk barátai

Szuper dolog, ha egy párnak vannak közös barátai, de fontos, hogy mindkét félnek meglegyenek a saját barátai. Bár a szerelem két élet összekötéséről szól, ez nem jelenti azt, hogy a pár tagjainak nem marad meg saját, független életük. Így ráadásul mindig lesznek izgalmas történetek, amiket elmesélhetünk a másiknak!

Beleteszik a munkát

Az elején minden kapcsolat felhőtlenül boldog, később azonban rengeteget kell dolgozni azért, hogy két ember összecsiszolódjon és harmonikusan együtt éljen. Egy boldog párkapcsolatban mindkét fél tudja, hogy nagyon sok munkát kell beletenni a fejlődésbe, hiszen semmi nem lesz magától tökéletes.