Sophie Molnar Design 2019. őszi-téli kollekció

2019. október 22.
„A gyémánt a nők legjobb barátja” - énekelte Marilyn Monroe. A Fancy Diamond kollekció azonban sokkal többet nyújt ennél: egy életre szóló befektetést.

A gyémánt, legfőképpen a színes, a világunk egyik legjövedelmezőbb befektetésének számít, mely napról-napra növekvő hozammal bír. Tehát nem csupán a legjobb barátunk lehet, hanem életünk egyik meghatározó alappillére is. Szépség, erő és érték egyetlen drágakőbe zárva.

A kollekciót úgy álmodta meg a Sophie Molnar Design, hogy minden egyes kialakítás a gyémántok fenségességét méltassa és emelje ki, így igazi tündöklést és luxust kölcsönözve a viselői számára is.

Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a kollekcióban szereplő kreációk csupán támpontként szolgálnak, igény esetén szabadon variálhatók – az egyéni ízlésnek megfelelően. A kollekcióban a színes gyémántoké a főszerep: az alap kialakítások között található pink, sárga, halvány kék és pezsgő árnyalat is.

Fazonok tekintetében is tartogat újdonságokat a FANCY DIAMOND kollekció. Régóta szeretett volna a Sophie Molnar Design olyan kialakításokat tervezni, melyek külön-külön is hordhatók, de együttes viseléssel válnak igazán teljessé. A kollekció úgynevezett „kiegészítőkövei” magas minőségű fehér gyémántok.