VIKTORIABOLLA 2019. őszi-téli kollekció

2019. november 06.
Október 25-től elérhető a VIKTORIABOLLA márka őszi-téli kollekciója, melyben a tervező saját darabjain kívül megtalálhatóak különleges, Inspiráló Nők által kigondolt álom-ruhadarabok. A kollekció egésze a nőiességet ünnepeli és a női összetartást hivatott népszerűsíteni.

A ruhadarabok fő inspirációját azok az erős, vagány és kedves nők adják, akik nem egymáson átgázolva szeretnék az életüket élni, hanem egymással karöltve. Egy olyan inspiráló közeg, ahol mindenki önmaga mer lenni, nem másoknak szeretne megfelelni. „Nagyon fontos számomra, hogy ne a felszínes kirakatban mozogjunk, hanem nézzünk a dolgok mögé és találjuk meg a valódi értékeket. Direkt ezért nem profi modelleken mutatjuk be a kollekciókat, hanem a márka követői közül választok ki minden egyes ruhadarabhoz a karakterében leginkább passzoló személyiséget, húsvér nőket.” – vallja Viktória.

Ezek a nők pedig pont olyan jelzőkkel bírnak, mint a kollekció darabjai: könnyeden nőies és kifinomult, ugyanakkor vagány és merész, de közben nem hivalkodó. A VIKTORIABOLLA ruhák nem megmásítani akarnak minket, hanem kiemelni az erősségeinket. Jól kombinálhatóak, így akár sportosan, akár csinosan hordhatóak, hogy mindenki a saját stílusához tudja illeszteni. Termékeink ráadásul az első lépéstől az utolsóig teljes egészében magyar mesteremberek kezei között készülnek.

Az új kollekció különlegessége, hogy a tervezési folyamat során Viktória felkért 5 számára inspiráló nőt, hogy tervezzék meg közösen a saját személyes álom ruhadarabjukat. Az 5 Inspiráló nő között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Epres Panni manöken, Ott Anna művészeti vezető, vagy Lángi Dorka brand manager. „Amikor azon gondolkoztam, hogy kik azok a nők, akiknek munkássága szívből inspirál engem, nem azt néztem, hogy mekkora követőtáboruk van vagy hogy mekkora reklám erővel bírnak, hanem olyan nőket szerettem volna a márkám által bemutatni, akik értéket képviselnek. Úgy érzem tökéletesen választottam, mert elképesztő csodák születtek ebből!”-mondta a tervező.

Annak érdekében, hogy az üzenet még erősebb hangsúlyt kapjon egy jótékonysági póló is megtalálható az őszi/téli kollekcióban „Real Queens fix each other’s crowns” felirattal. A póló bevételének 100% olyan alapítványok támogatására lesz fordítva, melyek nőket érintő ügyekkel foglalkoznak. Ennek kapcsán egy kampányvideó is készült, melyben a kollekció modelljei és az Inspiráló Nők, a tervezővel karöltve olyan problémákat sorolnak, melyekkel életük során megbélyegezték őket. „Mélyre ástunk… Megkerestük és megfogalmaztuk azokat a mindennapos problémákat, amelyekkel folyamatosan találkozunk, mégsem foglalkozunk velük. „Nem vagy elég jó…” „Húú de magas vagy!”..  és a sor még nagyon hosszú… Ezekkel a stigmákkal szeretnénk leszámolni és rávilágítani, hogy mindenki igenis úgy tökéletes, ahogy van!”

32 fotó megtekintése