Hamarosan: Mit gondol? podcast – Pumped Gabo a férfiasságról

2022. június 02.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast hetedik epizódjának vendége a jövő héten Pumped Gabo lesz, akivel teljesen őszintén beszélgettünk a férfiasságról.

Volt már olyan érzésed egy beszélgetés közben vagy egy interjú hallgatása kapcsán, hogy legszívesebben megkérdezted volna a másik véleményét valamiről? Csak nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Nekem ez az érzés nagyon ismerős! A Mit gondol? podcast pont erről szól, hozok egy szót, egy fogalmat, és megkeresem azt az embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Minden második csütörtökön új epizóddal várlak titeket, és olyan dolgokról fogunk beszélgetni, ami mindannyiunk életét érinti.

Az, hogy általában véve mit gondolunk férfiasnak és nőiesnek, folyamatosan változik. Talán már nincs is helye ennek a kétpólusú felosztásnak, talán egyre jobban kezdjük érteni azt, hogy minden ember egy individum, akiben különböző tulajdonságok és jellemvonások keverednek. Rengeteg olyan jelzőt, tudok felsorolni, amit én például férfiasnak gondolok, de elsőre nem ez jutna eszünkbe a fogalomról. 

A Mit gondol? következő epizódjában Szabó Gáborral, azaz Pumped Gabóval beszélgetek a férfiasságról, aki szerint egy férfias pasi ki van gyúrva, mindig figyel arra, hogy jól nézzen ki, és képes anyagi biztonságot nyújtani egy nő számára. 

pumped-gabo-mit-gondol

A sorozat célja sosem volt az, hogy olyan emberek legyenek a beszélgetőpartnereim, akikkel hasonlóképpen gondolkodom a világ dolgairól. Sőt! Izgalmas volt megtalálni egy olyan emberrel a közös hangot, akivel tényleg sok dologban nem értünk egyet, és izgalmas volt megismerni Gabo egy másik oldalát, a melegszívű érzékeny srácot. Amely tulajdonság, szerintem például, az egyik legférfiasabb tulajdonság a világon. 

Fotó: Neményi Márton

Hallgasd meg az előzetest!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!

Ezt is hallgasd meg!