Mit gondol? podcast – Pumped Gabo a férfiasságról

2022. június 09.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast hetedik epizódjának vendége Pumped Gabo, akivel teljesen őszintén beszélgettünk a férfiasságról.

Volt már olyan érzésed egy beszélgetés közben vagy egy interjú hallgatása kapcsán, hogy legszívesebben megkérdezted volna a másik véleményét valamiről? Csak nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Nekem ez az érzés nagyon ismerős! A Mit gondol? podcast pont erről szól, hozok egy szót, egy fogalmat, és megkeresem azt az embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Minden második csütörtökön új epizóddal várlak titeket, és olyan dolgokról fogunk beszélgetni, ami mindannyiunk életét érinti.

Ezúttal Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo a vendégem, akivel a férfiasságról beszélgetek. Gabo elsőre meglepő választásnak tűnhet, de azt gondoltam, hogy izgalmas lesz olyan valakivel beszélgetni a témáról, akivel szerintem nagyon nem egyezik a véleményünk. Például Gabo szerint egy férfi jól néz ki, ki van gyúrva és mindig ő fizet egy randin. Nekem egyáltalán nem ezek a jellemzők jutnak eszembe a férfiasságról, de az, hogy mit gondolunk férfiasnak vagy nőiesnek, folyamatosan változik. Sőt! Elavultnak is tűnhet ez a kétpólusú felosztás, hiszen minden ember egyéniség, akiben különböző tulajdonságok keveredhetnek, és végső soron teljesen mindegy, hogy ezeket alapvetően feminin vagy maszkulin jelzőnek gondolja a többség.

pumped-gabo-mit-gondol

Gabo egy melegszívű érzékeny srác, akivel jó beszélgetni, és ezek a tulajdonságai szerintem sokkal férfiasabbá teszik őt, mint az izmai. 

Hallgasd meg a beszélgetést!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcastson és RSS-en is!

Ezt is hallgasd meg!