Hamarosan: Mit gondol? podcast – Szabó T. Anna a karrierről

2022. június 16.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast nyolcadik epizódjának vendége a jövő héten Szabó T. Anna lesz, aki őszintén mesél a karrierről.

Volt már olyan érzésed egy beszélgetés közben vagy egy interjú hallgatása kapcsán, hogy legszívesebben megkérdezted volna a másik véleményét valamiről? Csak nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Nekem ez az érzés nagyon ismerős! A Mit gondol? podcast pont erről szól, hozok egy szót, egy fogalmat, és megkeresem azt az embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Minden második csütörtökön új epizóddal várlak titeket, és olyan dolgokról fogunk beszélgetni, ami mindannyiunk életét érinti.

Sokszor érzékelem, hogy a körülöttem élő emberek az általuk elért sikereik alapján definiálják saját magukat. Mindenki az egyéni vágyak és célok elérését állítja a középpontba. Ez alól egyébként én sem vagyok kivétel. Számomra is fontos a munkám, szeretném jól csinálni, és örülök, ha eredményes vagyok benne, és ezt mások is észreveszik. Pedig a boldogulásunkhoz jó, ha nem vesszük magunkat mindig halálosan komolyan. 

Egy biztos: a javakat halmozó individualista társadalmunkban, ahol még mindig a különböző javak birtoklása jelent egyfajta státuszt, néha jólesik beszélgetni valakivel, aki könnyen megtartja az egyensúlyt a család és a hivatás között. Következő vendégem Szabó T. Anna költő, író és műfordító, akivel a karrierről beszélgettem, és arról is, hogy milyen küzdések állnak az előbb említett egyensúly fenntartása mögött. 

Fotó: Czvitkovits Judit

Hallgasd meg az előzetest!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!

Ezt is hallgasd meg!