Hamarosan: Mit gondol? podcast – Tapasztó Orsi arról, hogy hogyan legyünk jól

2022. június 30.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast kilencedik epizódjának vendége a jövő héten Tapasztó Orsi lesz, aki arról mesél, hogy hogyan legyünk jól manapság.

Volt már olyan érzésed egy beszélgetés közben vagy egy interjú hallgatása kapcsán, hogy legszívesebben megkérdezted volna a másik véleményét valamiről? Csak nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Nekem ez az érzés nagyon ismerős! A Mit gondol? podcast pont erről szól, hozok egy szót, egy fogalmat, és megkeresem azt az embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Minden második csütörtökön új epizóddal várlak titeket, és olyan dolgokról fogunk beszélgetni, ami mindannyiunk életét érinti.

Szerintem az a legfontosabb dolgog az életben, hogy az időnk nagyobb részében jól érezzük magunkat, és tudom, hogy sok a munka és ezer dolog van egy napban, amin fel lehet húzni magunkat, de a kérdés az, hogy ha a nagyobb képet nézzük, és kicsit kívülről próbáljuk meg vizsgálni magunkat, mit gondolunk a mentális állapotunkról. Ma már önfejlesztő könyvek rengetege zúdul ránk, és bármikor elmehetünk egy intenzív önismereti tréningre, illetve terápiára járunk, ha úgy érezzük, hogy valami nincs rendben. Persze nem mindenkinek válik be ugyanaz módszer, eszköz.

mit-gondol-podcast-tapaszto-orsi

Jövő héten Tapasztó Orsi, a @nemakarokbeleszolni Insta-oldal egyik alapítója, fizikus, mentálhigiénés szakember lesz a vendégem, akivel beszélgetni fogunk arról, hogy hogyan legyünk jól, hogy ő milyen utat járt be önmagával kapcsolatban, és hogy a jövőben mentálhigiénés szakemberként, hogyan akar segíteni más embereknek.

Hallgasd meg az előzetest!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!

Ezt is hallgasd meg!