Titkos helyek a Balaton körül – podcast

2022. július 30.
Ahova nehéz eltalálni, ott érhetnek bennünket a legnagyobb élmények! A Balaton Podcast harmadik adásában titkos helyekre látogathattok el a Balaton körül, olyanokra ahol nem mindennapi élményekben lehet részetek.

A Balaton podcast soron következő epizódjában olyan titkos helyekről van szó, ahol nincs klasszikus értelemben vett nyitvatartás, a tulajdonosok kapacitásán múlik mikor fogadnak vendégeket. Ezért ha kedvet kaptok, minél előbb érdemes foglalni, mert ezekre a helyekre bizony nehéz bejutni!

Közös bennük, hogy a vendéglátók lakóhelyükön, saját kertjükben, konyhájukban fogadják a látogatókat, nagy szeretettel, családiasan, emberi léptékben. És ezen nem is szeretnének változtatni, nem a növekedésre törekszenek.

A műsorban szó esik zarándokpékségről az erdő közepén, ahová csak lóháton, két keréken vagy gyalog lehet eljutni, lakásétterem-kisvendéglőről a csibeleveséről elhíresült Dörgicsén, ahol profi séf főz és amiről az egész környék ódákat zeng. Vega bohém nyári multikulti kerti étteremről, ahol a szakács DJ is egyben, és bejelentkezik a kapolcsi „vega gésa”, akinek a főzés mellett lételeme a szórakoztatás is. Ismerjétek meg a Lelkem kisvendéglő, a Pap Wines, a Vega Gésa, a Hétkenyér zarándokpékség alapítóit és a műsorvezető, Budavári Dóra kis pop-up borboltját a Borbolt a völgyben, és a helyek mögötti történeteket.

Hallgasd meg!

A Balaton podcast a Madaz Podcast gondozásában készül.

Műsorvezető/szerkesztő: Budavári Dóra  Producer: Pentelényi-Kovács Tímea Narrátor: Siska Lajos

ELÉRHETŐ MÉG

 iTunesonSpotifyon, a Google Podcasts-on!

 

Ezt is hallgasd meg!