10 nap, 300 ezer lépés, egy nagy kaland: ez a Balaton Camino – podcast

2022. augusztus 27.
A Balaton podcast 5. adásában szó szerint körbejárjuk a tavat, méghozzá gyalog. A sétálásból mozgalom lett, amit három barátnő indított útjára 2017-ben.

A Balatont körbejárni igazi varázslat. 3 barátnő, Budavári Dóri (a podcast műsorvezetője), Rákász-Losonczy Judit és Scherer Anna 2017 februárjában indította el a Balaton Camino-mozgalmat, igaz, akkor még ők sem gondolták, hogy a 10 napos gyaloglásból, és az arról való blogolásbol valódi közösség formálódik majd.

balaton-camino-podcast

Életük egyik legnagyobb kalandjaként emlegetik, amit még két másik gyaloglás követett, 2019-ben már összesen 500-an lépdeltek velük.

balaton-camino-podcast

10 nap, 300 ezer lépés, lelassulás, belső utazás, fizikai kihívás és a körbeérés semmivel össze nem hasonlítható, katartikus élménye: ez a Balaton Camino. A podcastepizódban nemcsak tippeket kaphat a hallgató arra hogyan vágjon bele a túrába, de megismerheti a mozgalom sztoriját, egy élménybeszámolót a Balaton Camino résztvevőitől. Sőt! Az El Camino is szóba kerül: Orbán Peti, aki a Balaton Camino egyik fotósa, nemrég tért vissza a zarándokútról.

Címlapkép: Chripkó Lili

Hallgasd meg!

A Balaton podcast a Madaz Podcast gondozásában készül.

Műsorvezető/szerkesztő: Budavári Dóra Producer: Pentelényi-Kovács Tímea  Narrátor: Siska Lajos

ELÉRHETŐ MÉG

 iTunesonSpotifyon, a Google Podcasts-on!

Ezt is hallgasd meg!