Egy igazi olasz Budapesten

2015. november 03.
Aki minőségi olasz csemegékre vágyik, feltétlen ismerje meg Budapest új éttermét, delikátesz boltját és főzőiskoláját, az Akademia Italiát.

Az Akademia Italia éttermében az olasz konyha egyszerű, de szigorúan ellenőrzött, minőségi, eredetvédett alapanyagaiból származó fogásait kínálják. A tészták és a desszertek is frissen, helyben, hagyományos módon készülnek. Az étterem alatt található delikátesz üzletben közel kétszáz fajta minőségi élelmiszert, Itália legjavát találni: tészták, olajbogyók, olívaolajok, balzsamecetek, és még sorolhatnánk.

A gasztronómiai központ főzőiskolájában kurzusokat is kínálnak az olasz kulinária szerelmeseinek: profi séfek garantáltan jó hangulatú képzéseken ismertetik meg az érdeklődőket a világszerte legnépszerűbb nemzeti konyha titkaival: legyen szó akár mennyei házi pizzáról, kézzel gyúrt gnocchiról vagy az ellenállhatatlan panna cottáról.

Az Akademia Italia tárt kapukkal vár mindenkit a Bazilika mellett: legyen szó vacsoráról, egy jó reggeli kávéról, vagy egy olasz fogás elsajátításáról.