Húsvét a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban

2017. április 13.
A Kempinski Hotel Corvinus nem csak a szállóvendégeket, hanem a helyieket is várja ünnepi gasztronómiai és wellness ajánlataival.

The Living Room – a la carte Benediction Brunch (2017. április 15-én és 16-án, 9.30-14.00 óráig)

Mi lehetne húsvétibb étel, mint a tojás? A The Living Room hétvégi kényeztető reggebédje, a Benediction Brunch menüje változatos formákban ajánlja a friss tanyasi tojásból készült tojásételeket, elsősorban napjaink egyik legdivatosabb fogását, az Eggs Benedictet, amit a séfek hét különféle módon készítenek el. A háttérzenéről a Music Sommelier gondoskodik.

ÉS Bisztró és a Sonkamester (Family Table, április 15-én és 16-án, 12.00-15.00 óráig)

Az ÉS Bisztróban immár hagyomány, hogy húsvétkor nem csak a tányérokra kerül finom házi sonka, hanem otthonra is vásárolhatnak a vendégek a híres etyeki sonkakészítő mester, Árpás László specialitásaiból. A húsvétvasárnapi és –hétfői családi ebéd ételsorában megjelennek az ünnephez kapcsolódó fogások és a gyereksarokban a Gipszkorszak segítségével húsvéti kézműves foglalkozás zajlik a legfiatalabb vendégek szórakoztatására.

ÉS Deli – finomságok elvitelre (Nyitva minden nap 7.00-19.00 óráig)

Húsvéti kalács, bárány formájú sütemény, briós tojással díszítve, borválogatás, különleges kávék – megannyi ajándékötlet az ÉS Deliben, ha barátaink meghívnak magukhoz ünnepi ebédre.

NOBU – cseresznyevirágzás idején (2017. április 16-án, vasárnap 12.00 – 15.30-ig)

A Nobuban húsvétvasárnap gyereksarok, az English Garden Pre-School pedagógusainak vezetésével húsvéti játékok, kézműves foglalkozások és húsvéti tojásvadászat várja a gyermekeket.

Virág és más… (Nyitva hétfőtől szombatig 10.00-19.00 óráig, vasárnap 11.00-18.00 óráig)

Az Arioso idén is számos különlegességgel készül a húsvéti ünnepekre. A Kempinski hotelben található üzletükben üde tavaszi virágcsokrok, húsvéti kosarak, asztaldíszek és más szépségek közül választhatnak a vendégek.

Kempinski The Spa – tavaszi méregtelenítő újjászületés 90 percben (érvényes egész áprilisban)

A kezelés szárazkefével végzett testradírral kezdődik, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezután egy 60 perces teljes testmasszázs következik, a felhasznált speciális olajjal végzett masszázs segít a méregtelenítésben. Végül magyar, ásványi anyagokban gazdag, gyógyiszappal (hungarymud) végzett arcpakolással zárul a kezelés.