Megjelent a január-februári Marie Claire

2017. december 06.
Bár a szokásosnál pár héttel tovább kell majd várnunk a Marie Claire következő számára (február közepén vehetjük majd a kezünkbe a márciusi lapot) az összevont, január-februári lapszámunkat igyekeztünk annyi érdekes cikkel és különleges szereplővel megtölteni, hogy a minél tovább kitartson.

Mindjárt itt van a címlapsztárunk, Borbély Alexandra, akivel Köves Gábor készített interjút. A magyar színésznőt a Testről és lélekről berlini sikere nyomán a nemzetközi filmvilág is kezdi felfedezni.

Megszólaltatjuk a karácsonyi koncertre készülő Jónás Verát, és a budapesti fellépésre készülő kanadai sztárt, Rufus Wainwrightot. Találkozhatunk a lapban mindannyiunk kedvencével, James Francóval, aki az őrült tempójú évtizedek után úgy döntött, hogy visszavesz: lejött a közösségi médiáról, felszámolta az egyéb függőségeit, és újraértékelte a fontossági sorrendet az életében. Így várja a negyvenedik születésnapját.

 Az egyetlen nő, akit a világ leghíresebb pornósa igazán akar – ezt a címet kapta a Tassi Rózsával készült beszélgetésünk. Mert valóban ez derült ki, miután Munka Vera találkozott az olasz Rocco Siffredi csodaszép magyar feleségével. És még ezer és egy apró érdekesség. Megismerhetünk egy kedves, elegáns és intelligens nőt, aki arról is mesél, hogy korábban annak ellenére szerepelt pár pornófilmben, hogy a pornó egyáltalán nem is érdekli.

Szédületes stílusú asszonyokkal találkozunk a floridai Mar-a-Lagón – igen, épp ott, ahol az amerikai elnök rezidenciája is van – és kiderül róluk, hogy ők Donald Trump legnagyobb rajongói. Különös, alkohol nélküli bulikban mulatunk, ami azon túl, hogy egészséges, izgalmas önismereti út is lehet, majd nehéz kérdéseket feszegetünk a Szabálytalan szerelmekben: szereplői olyan kitartó szerelmesek, akik komoly áldozatot hoztak választottjukért már a kapcsolat kezdetén.

Alapos beszámolóval készültünk azoknak, akik esetleg nem voltak ott novemberben a Marie Claire Fashion Days divatbemutatóin; divatoldalainkon pedig megidézzük a vidéki Anglia tartan kockás-virágmintás hangulatát, illetve harsány színpárokkal űzzük el a hófelhőket. A beauty szekcióban különféle összetételű maszkokat ismerhetünk meg, amelyekkel gyors és látványos eredményt érhetünk el még akkor is, ha kevés időnk van csak a szépségápolásra.

Képzeletben a jövőbe utazunk – mikor, ha nem az év első hónapjában – és azon álmélkodunk, hogy a divat a jövendőmondásból és látványos eszközeiből is képes erős trendet varázsolni. A valóságban viszont New Yorkban nézünk körül Donáth Mirjam frissen megjelent könyvével és Bordeaux-ba repülünk a Wizz Air új fapados járatával egy kis év végi borkóstolásra és kulturális feltöltődésre. Jó olvasást és boldog új évet kívánunk!

Nézzétek meg a címlapfotózáson készült werkvideónkat!