Megjelent a májusi Marie Claire

2018. április 12.
33 oldalas Shoes First melléklettel – főszerepben a cipők, táskák, ékszerek – megjelent a májusi Marie Claire magazin. A címlapon Alicia Vikander, akit legutóbb Lara Croftként láthattunk, és hamarosan jön az új filmje is.

Az IKEA óta a legmenőbb svéd exportcikk – mondta egy rajongója. Alicia Vikander történelmi filmek, szívszaggató drámák és független művészfilmek után legutóbbi szerepében új oldalát mutatta meg, az akcióhős Lara Croft bőrébe bújt a Tomb Raider legújabb feldolgozásában. Most egy kis szünetet tart, de júniusban ismét láthatjuk a hazai mozikban, a Submergence című filmben.

Meg sem születhettek volna, vagy állami gondozásban nőnének fel azok a gyerekek, akiket egy csömöri intézményben látogattunk meg családjaik körében. Fogyatékkal élő szülők ép gyerekei ők, akiknek életét színesíti, és nem nehezíti az, hogy ilyen különleges helyen nevelkedhetnek.

A kaliforniai erdőtüzekről szóló hírek mindennapossá váltak, arról viszont kevesebb szó esik, hogy kik azok, akik az életüket is kockára téve küzdenek a lángok ellen – köztük női rabok, akik maguk döntöttek úgy, hogy vállalják ezt a veszélyes küldetést. Cikkünk szerzője őket kereste fel.

Egyre több nő vezeti le a fölös energiáit a ringben, és a szerkesztőség tagjai is bokszkesztyűt húztak, hogy ezt kipróbálják. Cikkünk szereplői arról mesélnek, hogy mit kapnak a rendszeres bokszolástól.

Párkapcsolatok terén a kötődési stílusok jellemzőit vesszük végig, illetve adunk pár tippet is, hogy ha valamelyik leírásban magunkra ismernénk, hogyan tehetjük kicsit könnyebbé a mindennapokat.

33 oldalas Shoes First mellékletünkben pedig megtaláljátok a szezon legjobb cipőit, táskáit és ékszereit, valamint cikkeket arról, hogy miért divatosak a nem túlzottan szép cipők, mit érdemes tudni Charlotte Olympiáról, és miért bolondulnak a férfiak a magas sarkút viselő nőkért.