Megjelent az augusztusi Marie Claire

2018. július 12.
Hosszú Katinkával a címlapon megjelent az augusztusi Marie Claire. Nagy büszkeségünk, hogy a háromszoros olimpiai bajnok igent mondott a felkérésünkre, és hazautazott a fotózás és az interjú idejére.

Hosszú Katinka egy igazi harcos, aki a viszontagságokban a fejlődés lehetőségét látja. De nem fél megmutatni az érzékeny oldalát sem, és szeretné, ha nőként viselkedhetne akkor is, amikor komoly célok megvalósításáról tárgyal. Katinka élete talán legnehezebb időszakán van túl, erről is mesélt nekünk.

Armie Hammer neve hallatán nem biztos, hogy elsőre beugrik, kiről is van szó, pedig egy igazán tehetséges színész, akinek a családja mellett a munkája a mindene. Nemrégiben fürdött igazán rivaldafényben, a Szólíts a neveden című filmben nyújtott érzéki alakításáért. Vele készült külföldi sztárinterjúnk.

Aki látta a kultikus francia filmet, biztosan nem felejti el azt a jelenetet, amikor a kerekesszékes főszereplő siklóernyővel száll a hegyek között. Hogy ilyen nemcsak az Életrevalók filmkockáin, hanem a valóságban és Magyarországon is megtörténhet, arról a saját szemünkkel győződtünk meg – olvassátok el riportunkat erről a nem mindennapi élményről.

A futás, mint a legkönnyebben végezhető és egyre nagyobb tömegeket vonzó sport, a jótékonykodás egyik népszerű formája is. Futással támogathatunk fontos ügyeket, gyűjthetünk adományt jótékony célokra, és közben magunkkal is jót teszünk. Ki miért fut, és milyen meggyőződés hajtja? Erre kereste a választ Párizsban élő újságírónk.

A negyven év alatti magyar férfiak túlnyomó többségének nincs gyereke – első hallásra hihetetlennek tűnik, pedig ez áll a statisztikákban. A karrierjük építésével foglalkoznak? Nem tudnak elköteleződni? Esetleg nem is akarnak gyereket? Megkérdeztük őket is.

Divat szekciónkban a szerkesztőség tagjai mesélik el, hogy hová utaznának el legszívesebben, divatszerkesztőnk pedig az adott országhoz/városhoz passzoló szetteket állított össze.

Miközben a marihuána orvosi vagy rekreációs célú felhasználása körül folyamatosan viták zajlanak, kannabisztartalmú termékek árasztották el a szépségápolás sokszínű piacát. Mi is ajánlunk néhány készítményt a sampontól a kézápolóig.

Augusztusi lapszámunk – a normál méretű példányok – nyári (dinnyés) kiegészítővel kapható.