Büntetlenül iható nyári hűsítő

2018. augusztus 10.
Édes és hideg, a nyár két jelszava hűsítők terén, amihez legtöbbször nem csatlakozik a harmadik legfontosabb szempont, a cukormentesség. Egy újabb kedvencünkben, a Vöslauer Balance mesterhármasában - citrom, grapefruit és vörösáfonya - mindhárom szempont teljesül.

Christine Trant  – Unsplash

Az osztrák Vöslauernél észrevehető tendencia, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges élet mellett igyekeznek lándzsát törni a 2018-as termékfejlesztéseikkel. Csökkentette termékei cukortartalmát, miközben a megszokott ízek zamata változatlan maradt.
A márka ásványvizeiben 2016 óta szacharózt használ a mára 9 tagúvá bővült Balance termékcsalád édesítésére, amelyek cukortartalmát az idei évben akár 50%-kal csökkentette. A természetes, zamatos gyümölcsízű ásványvíz kalóriatartaloma így akár 9 kcal/100 ml-re csökkent.

0% cukorral, mégis ízesen

A közel 50%-os cukorcsökkentés pedig még nem minden, az osztrák cég egy teljesen új termékpalettát is debütált. A 0% cukor-, édesítőszer- és kalóriatartalmú Vöslauer ásványvizeket három ízben készíthetjük be a hűtőszekrénybe: citrom, grapefruit és vörösáfonya verzióban.