Megjelent a Beauty Extra az októberi Marie Claire-rel együtt

2018. szeptember 07.
A tartós megújulás vágyával indultunk neki idén a legújabb Beauty Extra mellékletnek, amelyet az októberi Marie Claire-hez csomagoltunk. Kerestük a csodaszereket és az innovatív módszereket a Föld mélyén, a vízben és a levegőben is. Összegyűjtöttük a legújabb addiktív trendeket, a legfrissebb híreket, érdekességeket esztétikai és szépség fronton is.

Rihanna, Kyle Jenner, Miranda Kerr és más hírességek sminkmárkáit vettük nagyító alá, hogy megértsük, mit tudnak a celebek, amit mi nem, itthon pedig a natúrkozmetikumok között találtuk meg a legsikeresebb úttörőket.

Szerkesztőségünk tagjaival előteszteltünk olyan kezeléseket, melyekkel újjászülethetünk, és feltérképeztük a világ legjobb tematikus wellness szállodáit is, ahol garantált a megújulás mellé a feltöltődés is.

Felsorakoztattuk a gyógyszertárak polcairól a dermo-kozmetikumokat és számtalan ötletet vetünk fel „Facelifting kés nélkül” cikkünkben azzal kapcsolatban, hogyan lehet műtét nélkül megfiatalodni.

Vezető sminkes anyagunkban újragondoltuk a smokey eye klasszikus vonalait és megspékeltük különleges színekkel. A maszkok, ajaklakkok, szempillanövesztő csodaszerek azonnal beszippantottak minket és utánajártunk az élvonalban járó C-vitaminos krémek, szérumok erejének is.

Megalkottuk az idei szezon trendi frizuráit, melyeket otthon mi magunk is elkészíthetünk és elővettük a hajszérumok nagyágyúit is.

És hogy a személyes vallomásokat se hagyjuk ki az összefoglalóból, a Beauty Extrában három bátor nő vall arról, mi oka volt rá, hogy megcsináltassa a melleit. Minden történet más motivációt rejt, egy-egy sor olvasása közben volt, hogy el is érzékenyültünk.

A mellékletet az októberi számhoz csomagolva találjátok meg. Garantáltan nem csak szépségrajongóknak lesz izgalmas olvasmány…

Dóczy Júlia, szépség