Új őszi minták charm rajongóknak

2018. szeptember 13.
Megérkeztek a THOMAS SABO Generation Charm Club őszi mintadarabja. A nyakláncokon és karkötőkön ízlés szerint variálható gyönyörűségek közül persze nekünk is van kedvencünk!


A Generation Charm Club az őszi-téli szezonra újabb 48 darabbal bővül a kollekció. Az új ékszerek finoman illeszkednek a már ismerős charmok közé: méretek, anyagok, különbözően megmunkált felületek és kifejező szimbólumok széles választékával biztosítják, hogy viselésük ne csak trendi, hanem kényelmes is legyen.

Az óriási szakértelemmel, kézzel finoman megmunkált ékszerek folytatják a Generation Charm Club kollekció hagyományait, és elnyerik a kreatív összeállítások kedvelőinek szívét: klasszikus szerencsehozó charmok, art deco stílusú, grafikus statement darabok, és nosztalgikusan vintage, védelmet nyújtó szimbólumok közül válogathatunk. A részletgazdag charmokkal személyes stílusunkhoz szabhatjuk az ékszereket, és biztosan feléled gyűjtői szenvedélyünk is.

A nagyméretű érméket formázó charmok minden összeállításba jól illenek. A letűnt korok pénzérméiből ihletett formák a szeretet, a béke és az erő szimbólumait hordozzák. Izgalmas részletekre és vintage motívumokra épülnek a kollekció asztrológia-inspirálta darabjai is: a drágakövekkel díszített csillagok kézzel megmunkált részleteikkel álmodozásra biztatnak és képzeletbeli utazásra repítenek a kozmoszba.
A kollekciót nyakláncok és karkötők új variációi egészítik ki, hogy a THOMAS SABO rajongók minden generációja megtalálja a számára szimpatikus összeállítást.