Megjelent a decemberi Marie Claire

2018. november 15.
A magyar Marie Claire magazin 11 éves története során sosem volt még olyan hosszú és gazdag, mint idén decemberben: 284 oldalt igyekeztünk érdekes cikkekkel és látványos képekkel megtölteni, a 284 oldalból 68 kifejezetten a munka(helyek) világáról szól, de erről majd később.

A címlapról a tehetséges és tüneményes Törőcsik Franciska mosolyog ránk titokzatosan, sok titka azonban nem maradhat előttünk, mert Köves Gábor alaposan kikérdezi őt színházról, iskoláról, utazásról és persze a vadonatúj, BÚÉK című filmjéről. Mindjárt kétféle címlappal jövünk: a normál méretű és a mini is más-más címlappal jelent meg.

Törőcsik Franciska a normál Marie Claire címlapján

Törőcsik Franciska a mini címlapján

Jim Carrey is új filmje kapcsán került a lapba, de különböző rovatainkban beszélgetünk még Vass Virág íróval, Szilágyi Csenge színésznővel, Sármán Nóra divattervezővel, sőt magával Kenzo Takadával is.

Kilencven éve szórakoztatja a nagyérdeműt Mickey egér, és ez alatt a hosszú idő alatt körülnézett a divatvilágban is, képmásával pólókon, ékszereken, dzsekiken találkozhatunk. Ünnepi írásunkban mindent megtudhatunk a népszerű figuráról.

Ritkán hallani az egyiptomi koptokról, most viszont hosszú, részletes cikkben mesélünk róluk és a Szent Család útját követő, nagy zarándoklatukról. Földes András újságíró egy másik cikkben a Közel-Keleten élő nők mindennapjairól mesél a Marie Claire-nek.

Bemutatjuk a hagyományos, fekete hanglemezek mai rajongóit, elmeséljük, hogyan menekülhetünk el okosan a közösségi médiából és rávilágítunk, hogy miért nem kell folyamatosan bocsánatot kérnünk mindenkitől és mindenért.

Adventi szépségkalendáriumokban válogatunk, kávéval frissítjük fel a bőrünket és stresszűző kezeléseket próbálunk ki. Mindjárt utána a kastélyba hajtatunk, ahol hétköznapokra (is) hangolt esti és ünnepi darabokat veszünk magunkra.

Adunk karácsonyi ajándékötleteket, ajánlunk ezer és egy kulturális programot, belelapozunk ízHuszár frissen megjelent szakácskönyvébe, és elutazunk a mesés Madagaszkárra, hogy aki nekivágna, a Marie Claire-re naprakészen érkezhessen a vanília és a lemurok szigetére.

Decemberi számunk vaskos @work-mellékletet is tartalmaz, amelyben a friss, fontos és színes hírek mellé meglepő és elgondolkodtató riportokat és interjúkat is válogattunk.

Megnézzük, hogy mi a jó a mentorálásban, kik is azok az influencerek, és hogyan kell érteni, ha valakiről azt halljuk, hogy multipotenciális munkavállaló. A párjukat külföldre követőket, életmódváltókat kérdezünk a tapasztalataikról és beiratkozunk Gordon Ramsay-hez, Helen Mirrenhez, Annie Leibovitzhoz egy-egy jó kurzusra.

Párizsban meglátogatunk egy helyet, ahol nap mint nap komoly munka folyik ugyan értekezletekkel, emailezéssel, de a dolgozók mégsem termelnek vagy intéznek semmit, mert munkahelyük fiktív cég. Munkanélkülieknek hozták létre, hogy gyakorolhassanak, új szakmákat tanulhassanak, és addig se essenek ki a munka világából, amíg újra el tudnak helyezkedni.

Bemutatjuk a világ (egyik) legklasszabb irodáját: egy hihetetlen barcelonai építészstúdiót, munkahelyen is viselhetőre szelídítjük a szezon legfontosabb sminktrendjeit, elkísérünk egy modellt egy munkanapjára, és számtalan szettet, kiegészítőt ajánlunk divat bazár oldalainkon.

Keresd a normál magazint extra meglepetésekkel: a hozzácsomagolások között találsz pink és ezüst shopper baget, Gas vászontáskát és CUCC papírzsákot is.