Frida Kahlót a gyerekszoba falára

2019. február 27.
Frida Kahlo, Justin Timberlake és Leo, az oroszlán: a friss hazai márka, a Nylonwall rusztikus gyerekszobák falába kínál stílusos dekorelemeket.

Benedek Berta Flórát már nem kell bemutatnunk a marieclaire.hu olvasóinak. Online stílustippjeink – és szókimondó anya-véleménycikkünk – szerzője azonban most egy új arcát mutatja meg nekünk: Berta ugyanis újabban gyerekszobákba készít természetes anyagokból csodás fali díszeket.

„Az egész úgy kezdődött, hogy a nappalink falát tányéralátétekkel kezdtem dekorálni, majd szerettem volna a gyerekszobába is egy mókásabb verziót. Több helyről merítve az inspirációt megszületett Leo, az oroszlán. Később eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha más arcokat is létrehoznék. Így született Justin (Timberlake), aki alapvetően Mozartnak készült, de útközben letért a komolyzenei pályáról. Frida pedig a legújabb tagja a családnak és hamarosan érkeznek még mások is a bandába.”

Berta a díszeket először a saját Instagram-profilján publikálta, majd készített egy új fiókot, Nylonwall néven kifejezetten a kreációk bemutatására. Egyre több visszajelzés, megkeresés érkezett az otthon babázó stylisthoz –szerinte azért, mert itthon még nem olyan széles a kínálat az ehhez hasonló díszek terén. „Így alakult, hogy nem csak a saját gyerekem szobáját dekorálhatom, hanem másoknak is örömet szerezhetek” – mondja.