A világ legkisebbre hajtogatható evőeszköz-készlete gyönyörű is

2019. június 19.
Októberében kezdi el kiszállítani az extrém kicsire szétszerelhető sokszorhasználatos evőeszköz-készletét az Outlery, mely környezettudatos, stílusos és praktikus alternatívát kínál az eldobható műanyag evőeszközök helyett.

Akár a zsebünkben is elfér az Outlery fém készlete, mely a klasszikus kanálgépnél sokkal stílusosabb módját kínálja a környezettudatosságnak. A számos színre lefújt fém evőeszközök három részből állnak, melyeket össze kell pattintanunk használat előtt. Azért nem műanyag, hogy tartós legyen és azért nem fa, hogy könnyű legyen tisztítani és vízálló legyen – kommunikálja a Kickstarteren a márka. A super early bird ára körülbelül 5500 forint egy ilyen készletnek, azonban ha belegondolunk, hogy hosszútávon mennyit spórolhatunk ezzel a kis szettel, akkor már nem is tűnik olyan borsosnak az összeg.

A kanál-villa-kés pakkon túl szintén három darabból álló evőpálcikás készlettel is készül a márka, mely még a hármas szettnél is kisebb fém dobozkában érkezik hozzánk. Gyakorlott túrázóknak, munkahelyi ebédhez vagy fesztiválra tökéletes tudatos alternatíva!