Lenyűgöző japán szépségápolás ihlette kézitükör

2019. június 18.
"A szelfi ókori megfelelője" - mondja csodaszép kézműves tükréről a Studio Lido, mely a modern korban éppen annyira megállja a helyét mint régen. 

A Selfportrait mirror névre hallgató termék több, mint kézitükör. Egyrészről a japán szépségápolás hagyománya tükröződik benne, másrészről remek designeleme is lehet a fürdőnek vagy a hálószobának ez a legyezőszerű darab. A Studio Lido kifejezetten a luxust és a nőiességet szerette volna szimbolizálni ezzel az érzéki tükörrel. A légiessége abban rejlik, hogy habár fából van a tükör nyele, a legyezők papírvékony anyagát idézi meg.

A tükör falra akasztható saját anyagából készült tartójának köszönhetően, de akár fatálba is illeszthetjük, így a pulton is megállja a helyét, ha éppen nem fognánk a kezünkben. A bordázott fa rész több színben is kapható, – a mi kedvencünk a szezon sztárszíne, a vérnarancs, mely az öltözködési trendeket is uralja a nyáron. Ez a kifinomult darab igazi slow életérzést hoz az otthonunba, főleg, ha kiegészítjük más fa alapanyagú kincsekkel, néhány tálkával, fésűvel és csattal.

Fotó: pamono.com