Enélkül a homoklepergető törölköző nélkül nem érdemes strandra menni

2019. június 13.
Valóra vált az egyik legnagyobb nyaralós álmunk, ugyanis a Tesalate megalkotta a tökletes strandtörölközőt, ami puha, stílusos és ami a legfontosabb: nem tud megtapadni benne a homok sem.

Az esztétikum mellett idén az is fontos, hogy minél teljesebben szolgálja az életünket az adott darab. Ezzel pedig az őrült vásárlás helyett azt is hirdetik a márkák, hogy már egy-egy megbízató termék is elég ahhoz, hogy boldoguljunk. A még vizesen is homoklepergető, ultragyorsan száradó törölköző éppen ilyen. A Mojito Time nevet viselő termék úgynevezett AbsorbLite™ anyagból készült, mely kifejezetten az ellenállóképességéről híres.

A stílusos designtermék pálmás printet kapott, ami talán enyhíti a hőségérzetünket egy-egy pillanatra a forró homokos parton… Nem érdemes idén enélkül az újdonság nélkül elindulni a strandra.

Ráadásul a szezon trendjei azt is megengedik nekünk, hogy a derekunk köré csavarva viseljük a strandkiegészítőket, így ha meguntuk a barnulást, csináljunk belőle szoknyát és már mehetünk is a koktélbár felé.