A legstílusosabb gyűrűvibrátor, ami a női öröm tabusításának lerombolását tűzte ki célul

2019. július 24.
Luxusdizájn és a női örömök kombinációja ez a letisztult gyűrűvibrátor, melyet egy New York-i székhelyű csak női munkatársakat foglalkoztató szexjáték-cég fejlesztett ki. 

A szexjátékok egyre kevésbé számítanak tabunak a nyugati kultúrában, az újhullámos piacot pedig elárasztották a stilizált, minimalista vibrátorok és játékszerek. Azonban ennyire kifinomult és funkcionális talán még sosem volt a női örömforrás mesterséges eszköze!

Az Unbound Babes márka csupa nőkből álló teamje ugyanis megalkotta a tökéletes gyűrűt, mely egyben egy nagyon érzékeny vibrátor is. A termék megálmodói szerint fontos és szimbolikus lépés egy publikus térben is viselhető vibrátor a szexjátékok történetében.

A Palma névre keresztelt termék elsődleges célja mégis az, hogy úgy stimulálja a csiklót, hogy közben ne kelljen megszakítani az együttlétet, hiszen ez az apróság a kezünkre húzva csupán nagyon kis helyet foglal el. „A nők 70 százalékának klitoriális izgatásra van szüksége ahhoz, hogy el tudjon élvezni”– mondta a Dezeennek Rodriguez, a termék megálmodója. A termék extrája a vízállósága mellett a mágneses USB-töltőrendszer, mely szintén a termék luxusérzetét erősíti.