Elképesztően gyönyörű kertészeti kiegészítők skandináv luxusstílusban

2019. július 30.
A kertészeszközöknél valljuk be, a dizájn csak sokadlagos szempont. A skandináv precizitás és letisztultság azonban elérte az élet ezen területét is. 

A Garden Glory márka a kerti eszközöket emeli a lehető legstílusosabb szintre. Legyen szó locsolókannáról, slagról, madáretetőről vagy éppen ásóról, a márka szerint minden lehet praktikus és gyönyörűszép egyszerre. Ha nem is nagy kerti munkákhoz, de mini konyhakerthez vagy mintakerthez akár be is foghatjuk ezeket a tárgyakat, az viszont vitathatatlan, hogy dísztárgyakként csodásan emelhetik a lakhelyünk fényét a márka termékei. Kültéri polcokra halmozva vagy a virágokkal teli nappaliba is rakhatunk egy-egy szemrevaló kerti eszközt.

A skandináv minimalizmus tárgyai annyira tökéltesek, hogy érdemes szellősen elhelyezni őket, hiszen így jön ki leginkább a formájuk. Ha van egy lengőpolcunk a nappaliban, akkor magányosan rakjuk rá például a letisztult minikannánkat, hiszen önmagában is abszolút meg fogja állni a helyét és tisztaságot, rendet sugároz.

Fotó: gardenglory.com