Vízálló cipő újrahasznosított kávéból

2019. szeptember 18.
Az Kickstarteren újabb isteni újrahasznosított anyagból készült cipő ütötte fel a fejét, mely egyedülálló módon kávéból előállított fonálból készül és ráadásul még 100%-ban vízálló is. 

A Kickstartert többek között azért szeretjük annyira, mert számos jövőbe mutató, környezettudatos alternatíván gondolkodó márkával ismerkedhetünk meg általa. Izgalmas vállalkozás ezek közül a kávéból újrahasznosított cipő, a Rens, mely szuperkényelmes, fenntartható és vízálló is.

A kávéból különleges eljárással szuperugalmas fonál készíthető. Ez a különleges anyag azért nagyon jó alternatíva, mert amellett, hogy újrahasznosul benne a kávékészítésből visszamaradó hulladék (egy pár cipőhöz 300 gramm ilyen anyagot használnak fel), szagsemlegesítő-antibakteriális, UV-sugár blokkoló és hipergyorsan száradó tulajdonsággal is rendelkezik.

Hihetetlen, de a márka úgynevezett AquaScreen Tech™ technológiájának köszönhetően 100%-ban taszítja a cipő felülete, így esőben, hóban is bátran elindulhatunk benne. A cipő jelenleg 9 színben előrendelhető a Kickstarteren.